Joukkuetoverilta erikoinen paljastus maailmanmestaripuolustajan ja Pamela Andersonin suhteen yksityiskohdista – "He harrastivat seksiä 12 kertaa päivässä"

Venäjän pääsarjassa pelaavan Sotshin riveissä lainalla pelannut Aleksandr Kokorin kertoi joukkuetoverinsa Adil Ramin ja tämän ex-kumppanin Pamela Andersonin yksityiselämästä henkilökohtaisia tietoja.

Ranskan riveissä maailmanmestaruutta juhlinut Rami ja Anderson seurustelivat kahden vuoden ajan, mutta pari erosi toisistaan viime kesänä. Venäläisseura Sotshissa tätä nykyä pelaava Rami on kertonut joukkuetovereilleen avoimesti pariskunnan yhteisistä vaiheista.

Lainalla Sotshissa pelannut venäläishyökkääjä Kokorin avasi Ramin kertomuksia Oleksandr Alijevin Youtube-videolla.

– Rami kertoi meille mielenkiintoisia asioita Pamela Andersonista. Luonnollisesti kaikki olivat kiinnostuneita, millainen heidän parisuhteensa oli sängyn puolella, Marca kertoo Kokorinin paljastaneen Oleksandr Alijevin Youtube-videolla.

Andersonin ja Ramin seksielämä oli Kokorinin sanojen mukaan vauhdikasta.

– Rami sanoi Andersonin olleen hänen paras kumppaninsa koskaan. Hän kertoi, että he harrastivat seksiä 12 kertaa päivässä, Kokorin jatkaa.

Rami on edustanut urallaan Fenerbachea, Marseillea, Sevillaa, AC Milania, Valenciaa ja Lilleä. Hän oli mukana Ranskan MM-kultaa voittaneessa joukkueessa, mutta ei pelannut turnauksessa otteluakaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja