Uskomaton väite: avaruusolennot sieppasivat treeneistä myöhästyneen jalkapalloilijan

Argentiinalaisjalkapalloilija Guillermo Marino väitti joutuneensa avaruusolentojen sieppaamaksi myöhästyttyään aikoinaan Universad de Chilen harjoituksista. Marinon silloinen joukkuekaveri Gustavo Lorenzetti on nyt kertonut uskomattoman tarinan julkisuuteen.

Harjoituksista myöhästymiseen on vuosien saatossa eri lajeissa ja seuroissa käytetty lukemattomia erilaisia syitä, joista suuri osa on ollut myös keksittyjä sellaisia. Chileläistä Universad de Chileä vuosina 2010–13 edustaneen Guillermo Marinon tarinaa on vähintäänkin vaikea uskoa.

– Guillermo sanoi, että hän saapui myöhässä yksiin harjoituksiin, koska avaruusolennot olivat siepanneet hänet, joukkuekaverina pelannut Gustavo Lorenzetti kertoi Lado B:lle Goalin mukaan.

Hurjaa on, että Lorenzetti uskoo Guillermon tarinan olevan totta. Hänen mukaansa Guillermo ei ole sen kaltainen pelaaja, joka alkaisi sepittää juttuja avaruusolennoista.

– "Guille" oli kunnollinen jätkä. Kaikki tuntevat hänet.

Guillermo oli havainnollistanut, miten väitetty sieppaus oli tapahtunut. Joukkuekaverit olivat väitetysti tämän jälkeen uskoneet häntä.

– Hän alkoi selittää, että hän yhtäkkiä katosi ja tuli avaruusolentojen sieppaamaksi. Hän kertoi, että he vievät sielusi pois, analysoivat sen ja koko tämän ajan katsovat perääsi. Hän sanoi jotain sellaista.

– Rehellisesti sanoen minä uskon avaruusolentoihin. Hän antoi erinomaisen selityksen ja meidän täytyy uskoa häntä. 

– Mitä tässä voi sanoa? Tämä on Discovery Channelin arvoista tai jotain.

Chilen mestaruuksia vuosina 2011 ja 2012 juhlinut Marino lopetti uransa vuoteen 2015 argentiinalaisessa Atlético de Rafaelassa. Marino saavutti urallaan myös muun muassa kolme Argentiinan mestaruutta ja voitti kertaalleen Boca Juniorsissa Etelä-Amerikan suurimman seurajoukkueturnauksen Copa Libertadoresin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja