Joukkuekaveriaan tirvaissut tähtihyökkääjä jättää Bayern Münchenin

Senegalin miesten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjän Sadio Manen ympärillä pyörinyt huhumylly pysähtyi vihdoin tiistai-iltana, kun Saudi-Arabian pääsarjaseura Al Nassr vahvisti 31-vuotiaan Manen sopimuksen. 

Hän oli vielä viime viikolla Bayern Münchenin mukana Japanissa, mutta ei pelannut enää viikon toisessa harjoitusottelussa.

Mane siirtyi Liverpoolista Bayerniin viime vuonna ja viimeisteli 25 Bundesliigan ottelussa seitsemän maalia. Mestaruusjuhliin päättyneeseen kauteen toi ikävän sivumaun käsirysy saksalaislaituri Leroy Sanen kanssa, kun kaksikko otti yhteen Manchester Citylle hävityn Mestarien liigan ottelun jälkeen.

Maaliahne hyökkääjä ei muutenkaan sopeutunut täysin Bayernin systeemeihin, ja päävalmentaja Thomas Tuchelin mukaan tässä tilanteessa "paras ratkaisu solmujen aukaisemiseen oli päästää pelaaja lähtemään".

– Joskus asiat eivät mene niin kuin kaikki haluavat niiden menevän. Henkilötasolla minulla on ollut aina erittäin hyvät välit hänen kanssaan, ja tämä tulee jatkumaan, Tuchel kertoi.

Rahakkaat saudiseurat ovat rohmunneet viime aikoina runsaasti Euroopan sarjojen huippupelaajia. Mane pääsee pelaamaan Al Nassrissa portugalilaistähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat