Jos itse saisit valita, millä tyylillä haluaisit mieluiten saada orgasmin? Naiset vastaavat

0:59
Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos itse saisit valita, millä tyylillä haluaisit mieluiten saada orgasmin? Siis suuseksillä, sormilla hyväillen vai peniksen avulla? Onko näistä saatavilla orgasmeilla eroa?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

"Haluaisin saada orgasmin peppuseksissä. Sitä kehutaan niin kovin paljon. Lisäksi suuseksin avulla."
– 29, naimisissa

"Mieluiten yhdynnässä ja yhtäaikaa. Mutta kuten tiedämme, se ei ole naiselle niin yksinkertaista. Se vaatisi mieheltä intoa esileikkiin, pitkään sellaiseen, jotta nainen saisi etumatkaa orgasmiin. Lisäksi se vaatisi mieheltä kestoa, ymmärrystä ja osaamista itse yhdynnässä, jotta nainenkin pääsisi maaliin. Joten vastaan: suuseksillä."
– 45, naimisissa

"Sormella uskoisin orgasmin tulevan helpoiten. En ole koskaan saanut orgasmia muuten kuin unissani, mutta mukavaa oloa olen saanut sormella, en vaan tiedä, kuinka kauan miehen pitäisi jaksaa sormella leikkiä, jotta orgasmi tulisi."
– 42, naimisissa

"Peniksellä tai suuseksillä mieluiten, toki sormetkin toimii, mutta mieluiten tämä järjestys. Peniksellä tai suuseksillä saatu orgasmi ei juurikaan eroa itselläni. Vaihtelua orgasmin voimakkuudessa voi olla hyvinkin paljon riippuen siitä kumpaa on tehnyt enemmän mieli ja onko aktikerralla saanut juuri sitä, mitä tekee mieli. Sormet toimivat hyvänä kolmosena ja esilämmittäjänä."
– 33, avoliitossa

"Kaikilla noista. Ensin sormia, sitten suuseksiä, joka on oikein tehtynä uskomattoman kiihottavaa. Lopuksi kunnon yhdyntä muutamassa eri asennossa. Täydellistä!"
– 32, parisuhteessa

"Suuseksillä on nautinnollisin, pelkkä yhdynnässä hinkkaaminen ei tuota tulosta."
– 54, sinkku

"Sormilla hyväillen ja peniksen avulla olen kokenut kaikkein voimakkaammat orgasmit. Pelkän peniksen avulla orgasmin saanti on harvinaista, mutta mahdollista, jos toinen niin sanotusti osaa hommansa."
– 20, parisuhteessa

"Peniksen avulla tai suuseksissä 69-asennossa. Vaihtelu virkistää. Yhdynnässä takaapäin saamani orgasmi on kyllä kaikkein voimakkain ja kokonaisvaltaisin, mutta samalla tarvitsen kiihotusta myös klitorikselle. Suuseksiorgasmi on hieman erilainen ja siinä voimakas nautinnon tunne ennen räjähdystä voi kestää hyvinkin pitkään, kun edetään hitaasti."
– 44, avoliitossa

"Olen vain kerran saanut orgasmin ns. pelkässä yhdynnässä. Muuten kaikki orgasmit on tulleet joko suuseksistä tai sormettamalla klitoriksen kautta. Klitorisorgasmi tuntuu paremmalta."
– 28, avoliitossa

"Parasta on saada yhdynnässä, se luo minun ja mieheni välille suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta. Sen jälkeen en osaa päättää, nuolemalla vai sormettamalla vai näiden yhdistelmällä... Riippuu mielialasta. Klitoriksen hierominen on ehdottomasti viimeinen vaihtoehto. Mutta minä ilmeisesti olenkin luonnonoikku, kun saan aina ja pidän eritoten yhdynnästä. Orgasmin voimakkuuteen vaikuttavat monet tekijät, enemmän kuin se, minkä avulla orkku tulee. Vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa stressi, mieliala, väsymys, kylläisyys ja lihaskireys."
– 35, naimisissa

"Ei tyylillä ole mitään merkitystä, vaan kokonaisuudella, ja itselle mysteeriksi jääneillä tekijöillä. En halua, että minulle yritetään 'tuottaa orgasmia', vaan parasta on laueta sen vuoksi, että saa seksuaalista nautintoa ja orkku nyt vaan sattuu olemaan sen lopputulos. Saan orgasmin melko helposti ja eri tavoilla; suuseksissä, sormella ja yhdynnässä eri asennoissa. Voimakkuuksia ja orgasmin laatuja on monenlaisia, eikä se yleensä liity mitenkään tyylilajiin; joskus en laukea lainkaan suuseksissä, ja joskus taas samalla tyylillä saan aivan tajunnanräjäyttävän, minuuttien pituisen taivaanlahjan."
– 42, parisuhteessa

"Kaikilla samaan aikaan tietenkin! No ei, jos olisi mahdollista saada jatkuvasti orgasmeja pelkällä peniksellä, niin olisihan se kiva. Mahdollista se minulle ainakin on vain ratsastaen kookkaalla, mutta silloin orgasmi on mielestäni intensiivisempi ja voimakkaampi kuin esimerkiksi nuolemalla. Tähän pitää vielä mainita, että olen saanut ensimmäisen yhdyntä-orgasmini vasta synnytyksen jälkeen, eikä niitäkään kovin montaa ole. Paras yhdistelmä on penis ja vähän vibraa kylkeen. Nuolemalla saaminen on todella paljon kiinni partnerista, pelkällä sormettamisella en tule ja klitorista pyörittelemällä vaatii just oikean otteen."
– 29, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja