Jos autossa on lähes 50 kiloa huumeita, muutama kymppitonni käteistä sekä aseita, ei ehkä kannata ajella näin holtittomasti – laiton lasti levisi moottoritielle

Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta 0:28
Täysin järjetöntä vauhtia 50:n alueella kaahannut brittikuski jäi nalkkiin tämän videon ansiosta.

Todella kyseenalaista kuormaa kärrännyt australialaismies saa syyttää kiinnijäämisestään ainoastaan itseään. 

Poliisin pysäyttämä ja pidättämä australialaismies on saanut niskaansa kovat syytteet. Miehen autossa ollut laiton lasti levisi moottoritielle sen jälkeen, kun tämä oli ensin kolaroinut sivullisten kanssa.

Autosta levisi tielle huumepakkauksia sekä käteistä. Miehellä oli kuljetettavanaan peräti 47 kiloa kannabista, minkä lisäksi poliisi takavarikoi noin 25 000 euron edestä käteistä. Autosta löyty myös seitsemän ampuma-asetta, ammuksia ja pussillinen valkoista jauhetta, jota viranomaiset epäilevät kokaiiniksi.

Uudessa Etelä-Walesissa joulukuun alussa kärähtäneen kuljettajan holtiton ajotyyli tallentui sivullisen kojelautakameraan. Carscoopsin artikkelista löytyvällä videolla mies rysäyttää valkoisella Toyota Land Cruiserillaan päin punaista Chevrolet Camaroa.

Viranomaiset eivät ole kertoneet Camaron kuljettajan voinnista. Useista rikoksista epäilty 37-vuotias Toyota-kuljettaja sai ensiapua paikan päällä, minkä jälkeen hänet kuljetettiin sairaalaan verikokeisiin mahdollisen päihtymystilan selvittämiseksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: NSW Police, Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat