Jopa sukulaisten lyttäämä raskauskuva keräsi valtaisan tykkäysvyöryn Facebookissa

Eräs amerikkalaisnainen saa kiittää valokuvaaja Natalie McCainia itsetuntonsa palautumisesta. Naisen haukuttu raskausvatsa keräsi nimittäin kymmeniä tuhansia tykkäyksiä McCainin valokuvausprojektin Facebook-sivuilla.

Ilkeitä kommentteja lähipiiriltään raskauskuvastaan saanut amerikkalaisnainen keräsi valtaisan tykkäysmäärän kuvastaan valokuvaaja Natalie McCainin Honest Body Projectin Facebook-sivuilla. 

Jo yli 48 000 tykkäystä ja tuhansia naista tukevia kommentteja keränneen kuvan yhteydessä nainen kertoo myös riipaisevan tarinansa. 

"Olen viikolla 35 raskaana, ja viime viikolla otimme raskauskuvia juhliaksemme tätä kamalaa, mutta kaunista raskautta. Ensimmäistä kertaa noin 35 viikkoon tunsin itseni kauniiksi, ja olin innoissani saadessani jakaa tämän hetken ystävien ja perheen kanssa. Myöhemmin samana päivänä saimme kuvat takaisin ja jaoin ne Facebookissa ajatellen, että ystäväni ja perheeni ajattelisivat, että olen kaunis ja, että he rakastaisivat kuvia, mutta niin ei ollutkaan. Sain vain negatiivisia kommentteja siitä, kuinka valtava olen, kuinka sairas olen, ja kuinka heidän mielestään vauvasta tulee 4,5–5,5-kiloinen minun painoni perusteella. Menin kylpyhuoneeseen ja itkin tunteja. On niin vaikeaa olla plus-kokoinen, raskaana, huonovointinen ja saada vielä negatiivisia kommentteja siitä, miltä näytän. Jos olen onnellinen ja hyväksyn vartaloni, mikseivät muutkin voi olla iloisia puolestani?"

Valokuvaaja McCain haluaa auttaa eri muotoisia, -kokoisia ja -taustaisia naisia tuntemaan olonsa kauniiksi ja vahvaksi. Aiemmin muun muassa äitejä lapsineen esitellyt Honest Body Project -sarja on saanutkin nyt jatkoa The Beauty In A Mother -kuvilla, joissa seitsemän erilaista naista paljastaa raskausvatsansa lisäksi myös tarinansa.

– Halusin auttaa näyttämään, kuinka erilaisia kaikkien vartalot ovat raskauden aikana ja, että olitpa minkä kokoinen hyvänsä, raskaus on kaunista, McCain kertoi Huffington Postille.

Honest Body Projectin muita kuvia löydät hankkeen kotisivuiltaFacebookista ja Instagramista.

Lue myös:

    Uusimmat