Jokerit hakee vielä yhtä palasta joukkueeseen: "Emme halua tälle tontille keskivertopelaajaa"

KHL-seura Jokereiden general manager Jari Kurri kehuu helsinkiläisseuran olevan materiaaliltaan ja kärkiosaamiseltaan viime kautta leveämpi. Joukkue hakee kuitenkin vielä yhtä täsmäkiinnitystä riveihinsä.

Kurrin mukaan joukkue on nyt hyvin pitkälti valmis. Vaihtuvuutta on tapahtunut lähes jokaisella pelipaikalla, mutta Kurrin mukaan kooll on saatu erinomainen ryhmä.

- Tällä ryhmällä olemme valmiit lähtemään kauteen. Sakari Salmisen lähdön myötä meillä on yksi paikka vapaana kokoonpanossa, mutta olemme hyvin tyytyväisiä siihen tilanteeseen, jossa nyt olemme. Pelaajamateriaalia on nyt enemmän käytössä ja joukkueen sisäinen kilpailutilanne koventunut. KHL on kova sarja, jossa pelataan paljon pelejä – etenkin nyt olympiavuonna tahti on tiivis. Kaikkia pelaajia tarvitaan varmasti ja siksi leveyttä on tärkeää olla enemmän, Kurri kertoo joukkueen tiedotteessa.

Kurrin mukaan joukkue hakee vielä riveihinsä laadukasta keskushyökkääjää. Keskusteluja on käyty, mutta sopivaa pelaajaa ei ole vielä löydetty.

- Keskushyökkääjää on etsitty useampi kuukausi. Hyviä vaihtoehtoja on ollut ja keskusteluja käyty muutaman pelaajan kanssa, mutta he ovat päätyneet jatkamaan uraansa NHL:ssä. Olemme etsineet sentteriä, joka tuo ryhmään huippuosaamista ja pystyy meitä varmasti auttamaan. Emme ole halunneet tälle tontille keskivertopelaajaa, Kurri toteaa.

Jokerit aloittaa KHL-kautensa kahdeksan vieraottelun kiertueella 23. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat