Jokamiehen unelma: Tässä hotellissa saa olutkylvyn ja oluthieronnan

Oluesta voi nyt nauttia muutenkin kuin tuopista juomalla.

Luksushotelliketju Four Seasons tarjoaa oluenystäville erikoista hemmottelua: Pitkän matkustuspäivän jälkeen ketjun hotellissa Coloradon Vailissa voi nyt hypätä olutkylpyyn tai nauttia oluthieronnasta.

Idea oluthoidoista lähti, kun hotelliketju päätti ryhtyä yhteistyöhön coloradolaisen Crazy Mountain Brewing -panimon kanssa. Ketjun mukaan olut ei tee hyvää ainoastaan sisäisesti nautittuna, vaan voi parantaa myös esimerkiksi ihon kuntoa. Hotellin oluthoitolan "Brew & Renew" -hoidoissa koko kroppa kääritään oluthauteeseen, jalkoja liotellaan oluessa, vartaloa hierotaan humalaöljyllä, päänahka ja hiukset sivellään oluella tai koko keholle tehdään olutkuorinta. Hoitojen yhteydessä saa tietysti nauttia panimon tuotteista myös perinteiseen tapaan tuopin kautta.

Näin hotellin sivuilla kerrotaan esimerkiksi olut-jalkakylvystä:

– Täydellinen lääke pitkään päivään rinteillä. Tämä jalkakylpy on täynnä tuoretta Crazy Mountain Brewery -panimon olutta. Saat nauttia Amber Ale -oluesta samalla kun rentoudut ohraa ja mallasta hyödyntävästä jalkakuorinnasta. Lopuksi saat vielä kevyen jalkahieronnan humalaöljyllä. Hoidon edut: Olutkylvyssä olevalla hiivalla on puhdistava vaikutus jaloille. Se on erittäin hyödyllinen esimerkiksi jalkasienien hoidossa. Olutkuorinta vauhdittaa verenkiertoa ja silottaa jalkojen ihoa.

Lähde: Foodbeast

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja