Johnny Deppin vaimo kielsi alastonkohtauksen

Johnny Deppin ja Angelina Jolien kuuman, alastoman syleilyn odotettiin olevan uuden The Tourist -trillerin erotiikkaa tihkuva kohokohta. Deppin vaimo Vanessa Paradis voitti kuitenkin taiston seksuaalisesti sopimattoman kohtauksen poisjättämisestä – eikä A-luokan kaksikkoa nähdäkään kiemurtelemassa samassa suihkussa.

Hollywoodista huhutaan, että ranskalainen 37-vuotias laulajatar Vanessa Paradis oli niin ahdistunut The Tourist -elokuvan käsikirjoituksen intohimoisesta aiheesta, että hän pyysi miestään Johnny Deppiä vetäytymään koko projektista.

– Hän painosti Johnnya, joka lopulta sanoikin haluavansa suihkukohtauksen pois. Hän sanoi tuottajille kohtauksen halventavan elokuvaa ja olen varma, että hänen mielipiteitään kunnioitetaan, lähde kertoo.

Newyorkilaisen julkkislehti Life & Stylen toimitukseen vuotaneen käsikirjoituksen kopion mukaan 47-vuotias Depp esittää amerikkalaisturistia Frank Tayloria, joka viettelee Interpolin agentin Cara Masonin eli 35-vuotiaan Jolien.

Käsikirjoitus kuuluu: "Suihkuun käveltyään Frank nostaa Caran lasiseinää vasten ja alkaa suudella tätä raivokkaasti. Ensin vastustellut Cara vastaakin suudelmaan. Frank yllättyy, mutta jatkaa suutelua halukkaasti, kietoen kätensä Caran ympärille…"

Angelinalla miestennielijän maine

– Kuultuaan kohtauksesta Paradis halusi Deppin samantien kieltäytyvän elokuvasta. Angelinalla on miestennielijän maine, veihän hän Brad Pittin Jennifer Anistonilta näyteltyään miehen kanssa samassa elokuvassa Mr & Mrs Smith, lähde kertoo.

Depp, jolla on Paradisen kanssa kaksi lasta ja 12 yhteistä vuotta yhteiseloa takana, vastusti vaimonsa pyyntöä – mutta suostui luopumaan suihkukohtauksesta.

– Sen toteuttaminen olisi ollut hyvin noloa Vanessalle. Kun Angelina kuuli Deppin mielipiteestä jättää kohtaus pois, hän halusi miehen harkitsevan asiaa, mutta Depp sai tahtonsa läpi, sisäpiirin lähde kertoo.

– En ole kuullutkaan, että tällainen kohtaus olisi jätetty pois. Minun täytyy tutkia asiaa, Sony Picturesin edustaja sanoi. Deppin edustaja ei kommentoinut asiaa.

The Tourist -elokuvan ensi-ilta Amerikassa on joulukuussa.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja