Johnny Depp tapasi fanejaan liki tunnistamattomana

MTV paikalla: Johnny Depp nousee lavalle Jeff Beckin kanssa Helsingissä – tällaiset ovat ennakkotunnelmat 5:38
MTV oli paikalla, kun Johnny Depp nousi kesäkuussa lavalle Helsingissä

Johnny Deppin muuttunut ulkonäkö puhuttaa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Johnny Depp tapasi viikonloppuna fanejaan The Capitol Theatren ulkopuolella New Yorkin Port Chesterissä. Näyttelijä oli pukeutunut mustaan päällystakkiin, siniseen kipparihattuun ja samansävyisiin peililaseihin.

Tilanteesta napatut paparazzikuvat ovat sittemmin herättäneet huomiota. Faneilleen nimikirjoituksia jaellut ja yhteiskuvissa poseerannut Depp nimittäin näyttää kuvissa liki tunnistamattomalta aurinkolaseineen ja viiksettömine kasvoineen.

Muun muassa New York Post vertaa näyttelijän muistuttavan tuoreissa kuvissa ulkonäöltään rockmuusikko Ozzy Osbournea.

Depp on ollut viime aikoina tien päällä kiertäen keikkalavoja yhdessä brittiläismuusikko Jeff Beckin kanssa. Kaksikko nähtiin kesäkuussa myös Suomessa, kun he esiintyivät Helsinki Blues Festival -tapahtumassa Helsingin Kaisaniemessä.

Elokuussa näyttelijä yllätti esiintyen MTV:n Video Music Awards -palkintogaalaassa astronauttina. Hänen kasvonsa oli laitettu digitaalisesti astronautin kypärään sisään.

Yllätysesiintyminen tapahtui 3 kuukautta Deppin ja tämän ex-puoliso Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnin jälkeen. Depp voitti kyseisen oikeudenkäynnin, ja Heard tuomittiin maksamaan Deppille yli 10 miljoonaa dollaria. Depp puolestaan tuomittiin maksamaan Heardille 2 miljoonaa dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat