Johnny Depp teki yllätysesiintymisen hauskana hahmona palkintogaalassa: "Tarvitsin töitä"

5:38
Johnny Depp esiintyi tänä kesänä Jeff Beckin kanssa Kaisaniemen puistossa Helsingissä.

Näyttelijä Johnny Depp ilmestyi palkintogaalaan astronauttina.

Näyttelijä Johnny Depp, 59, ilmestyi sunnuntaina 28. elokuuta MTV:n Video Music Awards -palkintogaalaan astronauttina. Hänen kasvonsa oli laitettu digitaalisesti astronautin kypärään sisään.

– Ja tiedättekö mitä? Tarvitsin töitä, Depp vitsaili esiintymisessään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

VMA-gaala pidettiin Prudential Centerissä Newarkissa, New Jerseyssä.

Depp tekee paluun myös valkokankaille, sillä hän esittää Kuningas Ludvig XV:ttä draamaelokuvassa nimeltään Jeanne du Barry. Elokuvan on ohjannut ranskalainen ohjaaja Maïwenn, joka näyttelee pääosaa. Tuotannon kuvaukset alkoivat heinäkuussa 2022 useissa paikoissa Ranskassa, kuten Versaillesin palatsissa ja Pariisissa.

Elokuva kertoo tarinan Ranskan kuninkaan viimeisestä kuninkaallisesta rakastajattaresta Jeanne du Barrysta, joka syntyi köyhyyden keskelle, mutta sai nostettua elintasoaan Ludvig XV:n kumppanina.

Depp aikoo myös ohjata elokuvan italialaisesta taiteilijasta Amedeo Modiglianista. Elokuvan tuottajina ovat Al Pacino ja Barry Navidi. Tämä on toinen kerta, kun Depp on elokuvan ohjaajan roolissa. Hän otti ohjaajan ensiaskeleensa vuoden 1997 elokuvassa The Brave, jossa hän näytteli Marlon Brandon rinnalla.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja