Johnny Depp pitää itseään rumana

Johnny Depp tunsi olevansa suorastaan ruma ankanpoikanen Brad Pittin ja Angelinan Jolien seurassa, kertoo starpulse.com.

Helmen lukijoiden vuoden 2010 seksikkäimmäksi ilmestykseksi äänestämä Johnny Depp paljastaa tunteneensa itsensä homsuiseksi tovi sitten.

Johnny Deppkertoo käyneensä kera elämänkumppaninsa Vanessa Paradisin kanssa tuplatreffeillä The Tourist -elokuvan vastanäyttelijänsä Angelina Jolien ja tämän aviomiehen Brad Pittin kanssa.

– Angie on namupala, kuten myös Vanessa. Ja Brad, tietysti. Kun me kaikki istuimme alas yhdessä, olin ainut ruma. En ole sellainen virheetön, siisti mies. Totta puhuakseni en tykkää leikata hiuksiani tai trimmata partaani, Depp kertoo.


Pirates of the Caribbean -tähti paljasti myös ällistyneensä Jolien suuresta mieltymyksestä "ärräpäihin" eli kirosanoihin – nainen kiroili kuvauksissa oikein antaumuksella. Depp kertoo, että naisen holtiton kiroilu muistutti häntä legendaarisesta näyttelijättärestä Elizabeth Taylorista.


Johnny Depp on seurustellut Vanessan kanssa jo vuodesta 1998 ja heillä on kaksi lasta, Lily-Rose ja Jack. Depp on kertonut, ettei hän ole aikeissa viedä naista alttarille sillä hän "ei halua pilata Vanessa eksoottista sukunimeä".

MTV3/Helmi

Lähde: Starpulse.com

Kuva: GettyImage

Lue myös:

    Uusimmat