Johnny Depp ja Angelina Jolie viihtyvät toistensa seurassa

Johnny Depp ja Angelina Jolie ovat Hollywoodin suurimpia tähtiä, eikä heillä ole toisistaan mitään pahaa sanottavaa. Katso, miten he kehuvat toisiaan!

Johnny Depp ja Angelina Jolie tähdittävät uutta The Tourist -elokuvaa. Näyttelijät ovat ilmeisesti löytäneet helposti yhteisen sävelen, sillä he kehuvat toisiaan vuolaasti haastattelussa.

– Angelina on todella hauska! Hän on hyvin sitoutunut työhönsä ja hän on erittäin fiksu. Lisäksi hänellä on todella kiero huumorintaju, Depp kehuu.

– Toivon, että saan tilaisuuden työskennellä hänen kanssaan uudestaankin. Olen onnellinen, jos hän vielä huolii minut. Arvostan häntä todella. Hän on hyvin maanläheinen, vaikka häntä, Bradia ja perheen lapsia seurataan koko ajan. Nostan hattua myös sille, kuinka loistava äiti hän on. Ja hän yrittää auttaa maailmaa, se on todella kunnioitettavaa, Depp hehkuttaa.

Myös Joliella on vain hyvää sanottavaa vastanäyttelijästään.

– Johnny on todella mukava mies. Hänen kanssaan on hauska olla. Hän on se ystävä, jonka takia on mukava tulla joka aamu töihin. Hän on myös todella loistava näyttelijä. Hän on taiteilija, joka uskaltaa kokeilla asioita. Hänet on ilo tuntea, Jolie vakuuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Popsugar.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja