Johanna Iholla-sarjan kuvausten jälkeen: Ihastusta ilmassa

Iholla-sarjaa varten elämäänsä puoli vuotta kuvanneen Johannan mietteet pyörivät sarjassa vahvasti kaipuun ympärillä. Kuvausten päätyttyä Johanna päätti tarttua hetkeen ja nyt hän myöntää olevansa äärimmäisen onnellinen.

Johannalle on tapahtunut puolessa vuodessa paljon, sillä hän on nyt matkustanut toiseen kotimaahansa Tansaniaan ja hän tapailee miestä, jonka kanssa hän kävi sarjan loppupuolella treffeillä.

"Lähdin juurilleni tapaamaan sukulaisiani"

Kuvaaminen sai Johannan pohtimaan hänen afrikkalaisia juuriaan aivan uudella tavalla. Kameran kirvoittaman ajatuksen hän toteutti pian kuvausten päätyttyä.

– Minä otin ja lähdin Tansaniaan, isäni kotimaahan ja omille juurilleni tapaamaan sukulaisiani. Se oli aivan ihana reissu. Purskahdin itkuun kun tapasin sukulaiseni, sillä olen nähnyt heidät viimeksi kaksivuotiaana eli en edes tuntenut heitä, Johanna kertoo.

Johanna kiittää Iholla-sarjaa siitä, että hän uskalsi lähteä matkalle synnyinseuduilleen.

– Olenhan minä miettinyt sitä muutenkin, mutta kyllä se kamera vaan pisti tekemään asioita. Lentoliput oli helpompi ostaa kun kamera oli läsnä, Johanna kertoo.

"Olen muuttunut vahvemmaksi"

Ohjelman loppupuolella Johanna tapasi miehen, joka vaikutti hänestä erityisen kiinnostavalta. Kuukausia ensitreffien jälkeen parantumaton romantikko myöntää, että hänen intuitionsa osui oikeaan miehen suhteen.

– Tapailemme yhä, Johanna kertoo.

Kaiken kaikkiaan Johanna kokee, että osallistuminen Iholla-sarjaan on muuttanut häntä entistä vahvemmaksi ihmiseksi. Kevättä kohti Johanna suuntaa nyt hyvin tyytyväisenä.

– Olen todella onnellinen! Johanna hihkuu.

Katso Iholla-sarjan jaksot täältä!

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

Otsikkoa muokattu 19.3. 10:52.

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat