Mainos

Jogurttipannacotta ja sitruskeitto

Jogurttipannacotta

  • 2,5 dl maitoa
  • 110 g sokeria
  • ½ sitruunankuori
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • 1 dl kermaa
  • 4 liivakkoa

Laita liivakot likoamaan kylmään veteen. Lämmitä kattilassa maito ja sokeri, niin että sokeri liukenee. Lisää mukaan raastettua sitruunankuorta ja liotetut liivakot. Sekoita niin että liivakot sulavat tasaisesti. Siivilöi massa. Lisää joukkoon kerma ja jogurtti koko ajan sekoittaen. Laita annos laseihin tai muotteihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Sitruskeitto

  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 1 tähtianis
  • 2 appelsiinia
  • 2 verigreippiä
  • 2 limettiä

Laita sokeri, vesi ja tähtianis kattilaan. Keitä hiljalleen muutama minuutti. Kuori appelsiinit ja verigreipit paksulti, leikkaa hedelmien liha paloiksi ja poista siemenet ja lisää sokeriliemen joukkoon. Purista mukaan myös limen mehu. Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Siivilöi ja anna jäähtyä. Tarjoile pannacotan kanssa samasta astiassa. Koristele murskatulla pistaasipähkinällä ja esimerkiksi mintunoksilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.