Temptation Island Suomi -sarjan uudet sinkut julki: "Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona"

Jälleen 20 sinkkua viettelevät varattuja Temptation Island -kaudella, joka kuvattiin tällä kertaa Levillä.

Parisuhdereality Temptation Island Suomesta nähdään tänä keväänä jo yhdeksäs tuotantokausi. 

Jälleen kerran 20 kuumaa sinkkua pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa koko formaatin historiassa talvisissa maisemissa. Tempparit-juontajana jatkaa grillimestari Sami Kuronen

Jenna, 26, Helsinki

“Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona.”

 Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna harrastaa vapaa-ajallaan kuntosalilla käyntiä. Jenna kuvailee olevansa menevää sorttia ja tulevalle matkalle hän lähtee innokkain ja odottavin tunnelmin.

– Aion tuoda tullessani positiivista energiaa ja ikimuistoisia bileitä, Jenna kertoo.

Inka, 26, Kouvola

“Mä harrastan neulomista ja mä tykkään kaiken paksuisista puikoista.”

Laitoshoitajana työskentelevä rempseä Inka erosi tänä vuonna 8 vuoden parisuhteesta ja nauttii nyt sinkkuelämästä täysin rinnoin. Hän on intohimoinen käsityöharrastaja ja kertoo bravuurikseen ehdottomasti villasukkien neulomisen. Tulevalta matkalta Temptation Islandilla Inka odottaa ennen kaikkea uusia kokemuksia ja poistumista omalta mukavuusalueeltaan:

– Elän elämää aika huolettomalla asenteella, eikä kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti. Elämäniloa ei minulta puutu, Inka kertoo.

Vilma, 20, Outokumpu

“Mie sanoin kaikille miun kavereille, et mie tuun tänne harkkaan, mut kyllähän täälläkin harjoitellaan, että miten niitä miehiä isketään.”

Kaksikymppisen Vilman arki pyörii opiskeluiden ympärillä. Tulevaisuudessa siintävät haaveet unelma-ammatista ja matkustelusta. Pienen kylän räväkkä ja ulospäinsuuntautunut Vilma lupaa tuoda Temptation Islandille palan itä-suomalaista rempseyttä.

–Toivon kokemuksen tuovan piristystä arkeen, ja haluan myös haastaa itseäni, Vilma kertoo odotuksistaan.

Nanna, 20, Vantaa

“Mä oon Nanna. Mä aion täällä kaikki ruotuun panna ja miehet aina huutaa mun perään mmm… Nannaa..”

Pirteä ja avoin Nanna kuvailee itseään yllytyshulluksi.

– Aion tuoda Temppareihin paljon vauhtia ja meininkiä. Lähden mukaan tosi jännittyneillä, mutta innostuneilla fiiliksillä, hän summaa lähtötunnelmiaan. Nanna toivoo matkalta uusia kokemuksia, mutta uskoo reissun myös avartavan omaa ajattelua. Tuoreena sinkkuna Nanna nauttii vapaudestaan ja ottaa ilon irti yöelämästä.

Zennifer, “Jenni”, 22, Pori

“Mulla on oma hevonen, eli pysyn satulassa kovemmissakin kyydeissä.”

Eksoottisen kaunis Jenni kertoo sukujuuriensa olevan Dominikaanisessa tasavallassa. Alun perin Ypäjältä kotoisin oleva kaunotar on muuttanut matkailualan opintojen perässä Poriin, ja opiskelujen ohella hän työskentelee vaatemyyjänä. Vapaa-ajallaan eläinrakas Jenni viihtyy koiriensa kanssa ja hevostallilla. Luovaa puoltaan hän toteuttaa valokuvaamalla ja lukemalla kirjoja.

Tiia, 28, Tampere

“Mä oon meijän porukan vanhin, mutta myös kokenein.”

Kauneudenhoitoalalla työskentelevällä Tiialla ei ole aikaa harrastuksille:

– Rakastan ruokaa ja vihaan hikoilua. Arkeeni kuuluu työt ja koiran paijailu, toki tykätään käydä pitkillä lenkeillä. 

Tiian luonnetta on kuvailtu temperamenttiseksi ja äkkipikaiseksi, mutta itse hän kokee olevansa ymmärtäväinen ja muut huomioonottava, asettaen muut usein etusijalle.

Maippu, 22, Seinäjoki

“Kuulemma punapäät ei pääse taivaaseen, mutta ette taida päästä tekään tän reissun jälkeen.”

Kokkina ja tarjoilijana työskentelevä Maippu on todellinen ikiliikkuja. Hän kaipaa ympärilleen ihmisiä ja on aina menossa. Hän on luonteeltaan temperamenttinen, rohkea ja sosiaalinen.

– Joidenkin mielestä olen yllytyshullu, johon pystyn samaistumaan, sillä lähden helposti asioihin mukaan ja haluan ottaa mahdollisimman paljon iloa irti kaikesta, Maippu kuvailee itseään.

Lisa, 19, Imatra

“Miun kaverit sanoo, että mie oon parasta seuraa kun mun sydän on palasina, niin jos joku vaikka täällä tulis rikkoo mun sydämen?”

Pikaruokaravintolassa työskentelevä Lisa kuvailee itseään hauskaksi ja päämäärätietoiseksi.

– Jos oikeista napeista painelee, niin kiihdyn nopeasti. Äkkipikaisuus on huonoin puoli itsessäni, Lisa myöntää. Lisa haaveilee rikostutkijan urasta, mutta haluaa ennen opintojen aloittamista hankkia lisää elämänkokemusta.

Joanna, 20, Lahti

“Jos teijän mieltä tulee murheet painaa, ni mua voi aina kuuntelijaks lainaa.”

Asiakaspalvelijana työskentelevä pirteä Joanna kuvailee luonnettaan positiiviseksi, meneväksi ja uteliaaksi. Asiakaspalvelutyön lisäksi heittäytyvä Joanna ylläpitää ystävänsä kanssa Tiktokissa suosittua @annejaellu-tiliä. Temptation Islandille hän lähtee jännittynein tuntein.

– Tuon Temppareihin iloisuutta ja hyvää kuunteluseuraa, Joanna summaa. Hän odottaa kokemukselta hauskuutta ja uusia ystäviä.

Peppiina “Pepsu”, 27, Jyväskylä

“Mä oon personal trainer, ja mä oon ennenkin pannu miehiä kuntoon.”

Urheilullinen Pepsu on ammatiltaan liikunnanohjaaja. Temptation Islandille hän lupaa tuoda mukanaan hyviä keskusteluita, naurua ja iloa.

– Lähden mukaan tosi hyvillä fiiliksillä ja odotan reissua tosi paljon, Pepsu kertoo hymyillen.

Toni, 29, Tampere

“Jos selkä on notko, ni mä voin olla sun jalkovälityyny.”

Talvet sesonkityöläisenä pihviravintolassa ja kesät baarimikkona viettävällä Tonilla on aina pilkettä silmäkulmassa. Vapaa-aikaansa vauhdikas mies viettää moottoripyöräillen, urheillen ja ruoanlaittoharrastuksensa äärellä.
Temptation Islandille Toni lähtee avoimin mielin.

– Pyrin tuomaan temppareihin positiivista energiaa ja baarimikkona pidän huolen, ettei kukaan ainakaan janoon kuole, Toni kiteyttää vahvuuksiaan.

Miika “Kiima”, 25, Jyväskylä

”Ei ole sattumaa, että Miika ja kiima koostuu samoista kirjaimista.”

Alle vuoden sinkkuna viihtynyt Miika kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja verbaaliseksi ihmiseksi. Sosiaalisen ja ystävällisen luonteensa vuoksi Miikan on helppo muodostaa uusia ihmissuhteita.

– Olen myös tasapuolinen, vaikka tarpeen vaatiessa otan omani ja vähän enemmänkin, Miika kuvailee itseään.

Ville, 21, Helsinki 

“Itsevarmuus on piirre, mutta mä oon syntynyt sen kanssa.”

Myyjänä työskentelevä Ville on luonteeltaan avoin ja rehellinen. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu salibandy ja kuntosalilla käynti. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu Ville tuo saarelle positiivisuutta ja hyvää ryhmähenkeä.

– Uusiin ihmisiin on aina mukava tutustua, Ville toteaa. Hän toivookin kokemuksen tuovan mukanaan myös uusia ystäviä.

Nico, 25, Vantaa

“Tääl pohjoses on aika kylmä, joten onneks täällä on valmiina mun lämmin seura teitä varten.”

Nico on tottunut työssään teknisenä tukena ratkomaan muiden ihmisten ongelmia. Luonteeltaan hän on rento, empaattinen ja veikeä, mutta tarpeen vaatiessa Nico on myös looginen realisti.

– Yleensä olen järjestelmällinen ja pohdin asioita syvällisesti ja laaja-alaisesti, mutta osaan myös elää hetkessä, Nico kuvailee luonnettaan.

Majuri, 25, Turku

“Voisiks mä saattaa sut kotiin, koska mut opetettiin seuraa mun unelmii.”

Muutaman vuoden sinkkuna viihtynyt Majuri listaa harrastuksekseen treffeillä käynnin. Hän kertoo nauttivansa sinkkuelämästään täysin rinnoin ja tutustuvansa mielellään uusiin ihmisiin.

– Tykkään tuhmista tytöistä, jotka eivät kysele mitään, vaan ryhtyvät tuumasta toimeen, Majuri kiteyttää.

Esa, 25, Tampere

“Päivisin mä myyn unelma-asuntoja, täällä mä toteutan teidän muut unelmat.”

Asuntomyyjänä työskentelevän Esan tavaramerkki on leveä hymy. Vapaa-ajallaan punttisalilla viihtyvä mies pyrkii välttämään turhaa draamaa ja negatiivisuutta.

– Haluan, että ihmisillä, joiden kanssa olen tekemisissä, on hyvä olla, hän kertoo. Esan ympärillä ilmapiiri on rento ja hän kuvailee itseään iloiseksi ja puheliaaksi. Esa tykkää ihmisten huomiosta, mutta painottaa kuitenkin, ettei ole sellainen, joka haluaisi aina olla huomion keskipisteessä.

Lauri, 28, Hämeenlinna

“Jos sä oot kana ja mä muna, ni voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin.”

Sporttisen Laurin elämä on vauhdikasta niin töissä kuin vapaalla. Liikunnanohjaajan ja uimavalvojan työn ohessa vapaa-aika kuluu parkourin ja käsilläseisonnan merkeissä. Hän on positiivinen ja energinen mies, jonka seurassa ei varmasti käy aika pitkäksi.

– Olen aika helposti vietävissä ideassa kuin ideassa, hän kertoo.

Jokke, 23, Espoo

“Mä oon kiltti, mut mulla on kyl pelko siitä, että mimmien parisuhteet tulee LEVII tääl käsiin.”

Jokke työskentelee kalusteasentajana ja kertoo pitävänsä fyysestä työstä, jossa näkyy oma kädenjälki. Vapaa-ajallaan hän nauttii luonnossa liikkumisesta ja ylläpitää kuntoaan oman kehon painolla tehtävien harjoitusten avulla. Luonteeltaan Jokke on avarakatseinen, empaattinen ja hyväntahtoinen ihminen, jonka kanssa on helppo uppoutua tunneiksi hyvinkin syvällisiin keskusteluihin.

Arttu, 21, Kokkola

“Muut tekee mitä ne osaa, mä teen, mitä mä haluun. Eikä ois eka kerta, että varattu mimmi haluu mun kaluu.”

Rakennusmiehenä työskentelevän Artun vapaa-aika kuluu kitaransoiton ja ystävien kanssa puuhastelun parissa. Hän kuvaa luonnettaan energiseksi ja positiiviseksi, mutta toisaalta myös kärsimättömäksi. Arttu on luova ja heittäytyvä ihminen, jonka seurassa viihtyminen on taattua.

Läri, 23, Vantaa

“Mikäs se mun laini vois oikein ollakaan? No tota… Oikeestaan mä en ees tarvi mitään.”

Urheiluhierojan töitä tekevän Lärin vapaa-aika kuluu kuntosaliharjoittelun merkeissä. Huumorintajuisella miehellä on aina pilkettä silmäkulmassa ja Temptation Islandille hän aikoo tulla omana itsenään.

– Täsä mä oon, hän virnistää ja kertoo ettei aina sanoja tarvita. Seikkailun viettelysten saarella hän toivoo tuovan mukanaan uusia kokemuksia ja hyviä ystäviä.

Temptation Island Suomi ke ja to Nelosella ja Ruudussa 17.2. alkaen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja