Joakim Kemelliltä jäätävä tykitys! Nuorten Leijonien ykkösnimet heräilemässä MM-jäillä

Suomi siirtyi uudelleen johtoon jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-ottelussa Slovakiaa vastaan. Asialla oli JYPin hyökkääjä Joakim Kemell, joka nostettiin nyt ykkösketjuun mukaan.

Suomi paineli avauserässä johtoon, kun Sami Päivärinta takoi kiekon ylänurkkaan.

Slovakia tasoitti erän loppuvaiheilla, kun Peter Repcik siivosi irtokiekon sisään.

Suomi tuli terävästi toiseen erään. Sinipaidat pääsivät myös tuulettamaan osumaa, kun Ville Koivunen petasi ja Joakim Kemell antoi tykkinsä puhua. JYP-hyökkääjän painava laukaus painui takakulmaan. 2–1.

Videol Kemellin maalista (lähde: discovery+):

Kemell aloitti turnauksen 13. hyökkääjän roolissa. Kemell nostettiin illan Slovakia-taistoon ykkösvitjaan Koivusen ja Oliver Kapasen rinnalle.

Nuorten Leijonien tähtinimet ovat alkaneet heräilemään turnaukseen. Suomen johto kasvoi, kun ykkösketjun sentteri Kapanen sujautti kiekon vanhanaikaisella sisään. 3–1.