Mainos

Jo kahdeksas perhesurma vuoden sisällä

Vuoden sisään Suomessa on tehty kahdeksan perhesurmaa. Maaliskuusta 2008 lähtien perhesurmia on tapahtunut kaikkiaan viisitoista.

Huhtikuu 2012: Perheenisä surmasi 40-vuotiaan puolisonsa sekä kaksi alle viisivuotiasta lastaan Helsingissä. Tämän jälkeen isä tappoi itsensä ajamalla kuorma-auton alle Porvoossa.

Tammikuu 2012: Mies surmasi vaimonsa sekä neljä- ja yksivuotiaat lapsensa Helsingin Laajasalossa ja sytytti sen jälkeen asuntoon tulipalon.

Joulukuu 2011: Mies surmasi vaimonsa sekä viisi- ja kahdeksanvuotiaat tyttärensä Vantaan Hakunilassa.

Joulukuu 2011: Äiti surmasi viiden kuukauden ja kolmen vuoden ikäiset tyttärensä Kouvolassa.

Marraskuu 2011: Tyrnävällä kaksi- ja kuusivuotiaat lapset kuolivat omakotitalon tulipalossa. Vakavia vammoja saanut perheenisä tunnusti sytyttäneensä palon.

Marraskuu 2011: Äiti surmasi viiden kuukauden ja kolmen vuoden ikäiset tyttärensä tukehduttamalla Kouvolassa ja uhkasi hypätä parvekkeelta. Teon taustalla oli perheidyllin särkyminen.

Lokakuu 2011: Varkaudessa perheenisä surmasi vaimonsa ja alle kymmenvuotiaan poikansa. Vaimo ja poika kuolivat teräaseen iskuista.

Huhtikuu 2011: Ikaalisissa perheenisä ampui entisen avovaimonsa, pariskunnan teini-ikäisen pojan ja itsensä.

Helmikuu 2010: Lappeenrannassa mies uhkasi tappaa entisen naisystävänsä ja tämän lapset, mutta antautui poliisille.

Joulukuu 2008: Eläkkeellä oleva poliisi ja hänen puolisonsa löydettiin kuolleina asunnostaan Lohjalta. Mies ampui ensin vaimonsa ja sitten itsensä.

Marraskuu 2008: Naapurit havahtuivat laukauksiin Hattulassa. Mies oli ampunut asunnossa avovaimoaan ja sitten itseään.

Lokakuu 2008: Perheenisä ja -äiti löytyivät kuolleina kerrostaloasunnosta Helsingistä. Poliisi kertoi epäilevänsä, että mies surmasi käsiaseella vaimonsa ja sitten itsensä.

Lokakuu 2008: Nelihenkisen perheen isä ampui Oulussa haulikolla vaimonsa ja kaksi noin kymmenvuotiasta lastaan. Lopuksi hän surmasi itsensä.

Kesäkuu 2008: Iäkäs mies ampui vaimonsa terveyskeskuksessa Ylitorniolla. Tätä ennen hän oli surmannut kotonaan keski-ikäiset kehitysvammaiset kaksostyttärensä. Lopuksi hän ampui itsensä.

Maaliskuu 2008: Keski-ikäinen pariskunta löydettiin kuolleena asunnosta Porista. Poliisin mukaan nainen surmasi miehensä ja itsensä teräaseella.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja