Jessie, 31, testasi paluun tehneen stringitrendin – housujen takamuksessa uskalias yksityiskohta

2000-luvun alun"kammotrendi"tekee nyt comebackia 0:42
Tällaiseltä näyttää 2000-luvun stringitrendin paluu.

Somevaikuttaja testasi housuja, joissa on "valmiiksi asennetut stringit".

Kerroimme aiemmin tänä vuonna, että yksi 2000-luvun "suurimpia tyylirikkeitä" tekee paluuta. Stringit vilkkuvat taas housujen alta, ja "uuden ajan stringit" voivat olla osa iltapukua tai housuja, ja usein niissä on mukana koristeellisia elementtejä, kuten korukiviä.

Katso yllä olevalta videolta, miltä trendin paluu näyttää tai lue lisää: Stringit näkyvät taas! 2000-luvun alun "kammotrendi" tekee nyt paluuta.

Australialainen somevaikuttaja Jessie Khoo tilasi testiin varsinaiset trendihousut, joissa stringien vilkkuminen on taattu sillä, että stringien takaosan kangaskaistale on valmiiksi osa housuja. Jessien housutestistä kertoo Daily Star.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jessie tarjosi seuraajilleen arvion Asosilta tilaamistaan pöksyistä. Instagramiin julkaistulla videolla hän kertoo kauhistelleensa housuja aiemmin Instagramin Tarinat-osiossa ja todenneensa ne "hulluiksi". Hän kertoi kaikkien kommentoineiden olleen samaa mieltä, joten hän tilasi kummalliset housut testiin todistaakseen yleisen arvion oikeaksi.

Mustat, krokopintaiset housut ovat varsin avonaiset takapuolesta ja "sisään rakennetut stringit" vievät huomion. Nainen kutsuu pöksyjä "kaikista loukkaavimmaksi asiaksi muodille".

– Jotain seksikästä näissä on, en aio valehdella. Voisinko käyttää näitä näin 31-vuotiaana ulkona? Kyllä, mutta en aio, Jessie toteaa lopuksi.

Kommentoijat olivat samoilla linjoilla.

– Kun sinun pitää mennä töihin yhdeksäksi, mutta peräsuolen tutkimus on kymmeneltä, arvioi eräs kommentoija näkemäänsä.

Moni kuitenkin huomautti, että kummallisista housuista huolimatta Jessie näyttää upealta!

– Vau, sinä kyllä rokkaat noiden kanssa, mutta en itse lisäile niitä ostoskoriin, totesi eräs.

– Ei, kiitos. Mutta sinä olet upea kaikissa asuissa, kehui toinen. 

Vaatteiden yksityiskohdat ovat ennenkin herättäneet huomiota.  Näissä housuissa esimerkiksi on sisäänrakennettu penistasku. Nämä bikinit puolestaan saattavat aiheuttaa tahattoman hävyttömiä mielikuvia värityksensä puolesta.

Myös vahingossa syntyneet erikoiset yksityiskohdat ovat naurattaneet. Roxannen tilaamista housuista paljastui puolestaan oikea "kamelinvarvas" ompeluteknisistä syistä. Jennin puolestaan piti ommella leggingsit vauvalle, mutta lopputuloksena olikin varsinaiset pöheikköpöksyt.

Lue myös:

    Uusimmat