Roxanne osti uudet housut, mutta huomasi pian haarojen härskin yksityiskohdan – "kamelinvarvas" yllätti: "Onneksi katsoin itseäni peilistä ennen kuin lähdin ulos"

Kahden lapsen äiti ei voinut kuin nauraa laitettuaan ylleen uudet neulejoggersinsa. Housuissa kun oli jokseenkin muhkea etumus.

Meikkitaitelija Roxanne Johnson, 32, osti monet somekohut kolunneelta PrettyLittleThingiltä uudet neulotut joggersit. Puettuaan ne ylleen hän kuitenkin havaitsi housujen etumuksessa jotain silmiinpistävää ja päätti varoittaa muitakin TikTok-videon välityksellä. Huvittavista housuista ja liki 13 000 katselukertaa keränneestä videosta uutisoi muun muassa The Sun.

– PrettyLittleThing sai minut kyseenalaistamaan kaikkia elämänvalintojani tänään, tapauksesta huvittunut Roxanne kirjoitti videonsa saatteeksi.

Katso, mikä housuissa mätti! Roxanne esittelee pöksyt videolla:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Onneksi katsoin itseäni peilistä ennen kuin lähdin ulos, Roxanne huomauttaa videolla.

"Nähtyäni tuon kuvan..."

Huvittavat housuista teki niiden haaroissa näkyvä ilmiselvä "kamelinvarvas". Pöksyt kiinnittivät jopa Roxannen lasten huomion. Roxanne vakuuttaa, että vaikka hän tosiaan on kaksi lasta synnyttänytkin, housujen etumuksen pullotus on ompelutekninen virhe. Nainen kertoo myös käyttävänsä usein vastaavanlaisia tiukasti istuvia housuja, mutta koskaan ennen hän ei ole törmännyt samanlaiseen ongelmaan.

Toisella videolla Roxanne esittelee PrettyLittleThingin edustajan vastauksen. Asiakaspalvelija otti Roxannen valituksen huumorilla vastaan. Selvästikään kamelinvarvas ei ollut housujen tarkoituksellinen ominaisuus.

– Vau Roxie, nähtyäni tuon kuvan täytyy sanoa, että ymmärrän kyllä täysin, mitä tarkoitat, asiakaspalvelija kirjoitti Roxannelle, lupasi hoitaa asian ja lisäsi:

– P.S. Kuumia ja kylmiä kyyneleitä valui pitkin kasvojani.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös kommentoijat löysivät pöksymokasta huvittavia piirteitä.

– Minulla on aika rankkaa tällä hetkellä, mutta tämä piristi minua, kiitteli eräs kommentoija TikTokissa.

– Olen aika varma, että pissasin juuri housuuni, nauroi toinen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat