Naisen hillittömät kuvat "repeytymättömistä" leggingseistä huvittavat somessa – "Onneksi ostin viidet"

Hulvaton housuarvostelu on saanut ansaitsemaansa huomiota sosiaalisessa mediassa.

Amazonin verkkokaupan asiakkaan hillitön arvostelu suorastaan tuhoutumattomista leggingseistä on noussut somehitiksi, kertoo New York Post

Nainen julkaisi arvostelunsa Amazonin sivuilla alun perin jo heinäkuussa 2020, mutta sen uudelleenesiintyminen Twitterissä nosti sen somehitiksi. Emmy-nimisen Twitter-käyttäjän twiitillä on liki 400 000 tykkäystä. 

– Ajattelen tätä kahdesti viikossa, Emmy sanaili julkaisten kuvakaappauksen Cory H. -nimisen naisen Amazon-arvostelusta.

Rayposen joogahousuista ylistävän arvion kirjoittanut Cory oli julkaissut kehujen liitteeksi kuva-aineistoa todisteena leggingsien superkestävyydestä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kestävät leggingsit eivät repeytyneet vähääkään!

Viiden tähden arvion antanut nainen kehotti muita "tilaamaan ne heti" ja kertoi itse tilaavansa leggingsit jokaisessa värissä.

Kuvissa nainen kierii kalliota alas kyseiset pöksyt jalassaan. 

– Tässä minä olen kierimässä ja liukumassa vuorenrinnettä alas, koska olin liian peloissani noustakseni ylös. Leggingsini eivät repeytyneet vähääkään, ja juutuin kiviin ja puihin, nainen selittää.

Housuarvostelu osui ja upposi somekansaan.

– Tämä on paras todistus leggingseistä, jonka olen nähnyt. Voinko pliis hengailla tämän ihmisen kanssa? kyseli eräs twiittaaja

– Ihmiset, jotka toimittavat kuvia Amazoniin, ovat yhteiskunnan selkäranka, totesi toinen.

"Täsmälleen niin hyvät"

Arvostelua on pitänyt hyödyllisenä jo 16 300 henkilöä, ja se on saanut monet tilaamaan elastiset housut itselleen. Eräs Twitter-käyttäjä nosti esiin toisen Amazonin sivuille jätetyn arvostelun, jossa eräs nainen makaa kyseiset joogapöksyt yllään maassa Coryn arvostelun innoittamana. 

– Nämä Rayposen leggingsit Amazonilta ovat täsmälleen niin hyvät kuin nainen arvosteluissa sanoo. Onneksi ostin viidet, arvostelija kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hulvattomat arvostelut ovat ennenkin herättäneet huomiota. Auto-onnettomuuteen joutunut Shelby hehkutti kolarinkestävää eyelineria, kun auton alle jäänyt Chloe kehui puolestaan kestävää kulmameikkiään. Niin ikään onnettomuudesta selvinnyt Taryn kehaisi puolestaan huulipunaansa, joka selviytyi koettelemuksesta tahriintumatta.

Tiesitkö, että tämä 2000-luvun trendi tekee paluuta?

2000-luvun alun"kammotrendi"tekee nyt comebackia 0:42
Monien kammoama 2000-luvun alun trendi, vaatteiden alta näkyvät stringit, tekee nyt comebackia.


Lue myös:

    Uusimmat