Tämä mekko aiheuttaa jälleen somepöhinää – luo illuusion kapeasta vyötäröstä: "Olen niin hämmentynyt"

Optisen illuusion luova mekko herättää jälleen hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Vuoden 2021 alussa somevaikuttaja Jem jakoi TikTok-tilillään videon mekosta, joka loi käsittämättömän illuusion superhoikasta vyötäröstä. Useita ruskean sävyjä sekä mustia ja valkoisia raitoja yhdistelevässä mekossa on vyötäröllä nauha, jonka sitomalla syntyy Jemin kuvailema "hullu vyötäröilluusio". Huomiota tosin kannattanee kiinnittää illuusioon oleellisesti vaikuttavaan mustaan taustaan.

Videosta tuli miljoonia katselukertoja kerännyt hitti.

Nyt mekko puhuttaa jälleen. Jem jakoi mekkokokeilunsa uudelleen uudella TikTok-tilillään keräten videolleen 2,7 miljoonaa tykkäystä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mekon luoma illuusio jaksaa hämmentää edelleen.

– Olen selvin päin, enkä voi ymmärtää [tuota], kommentoi eräs.

– En voi lakata katsomasta tätä, olen niin hämmentynyt, tunnusti toinen.

Miksi video julkaistiin?

Insiderin mukaan videon julkaisemisen syy aiheuttaa joitakin epäilyksiä: se on Jemin nykyisen tilin ensimmäinen video, joka on kuitenkin julkaistu kerran aiemminkin. Kenties illuusiolle on haluttu hakea uutta nostetta uudella julkaisulla.

Instagramissa Jem mainostaa tiettyjen brändien asuja, mutta TikTokissa ei ole mainintaa brändiyhteistyöstä. Asu kuitenkin myi Jemin julkaisun jälkimainingeissa hetkellisesti loppuun, kertoo Insider.

Yhden lapsen äidillä mekko kokeilussa

Myös newyorkilainen muotivaikuttaja ja tuore äiti Nana Castro päätti kokeilla, mistä hehkutuksessa oikein on kyse, kertoo New York Post. Liki miljoona katselukertaa keränneellä videolla Nana kokeilee samaa Fashion Novan mekkoa testatakseen vyötäröä hoikistavaa illuusiota. Aivan Jemin kaltaista illuusiota Nana ei onnistunut videolle luomaan, mutta lopputulos kuitenkin miellytti.

– Kun laitoin sen ylleni ja näin, kuinka se korosti kurvejani, tunsin oloni vanhaksi itsekseni. En nähnyt "äippävartaloa", näin seksikkäät muodot, joita minulla oli ennen kuin sain poikani, 31-vuotias Nana hehkuttaa New York Postille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Nana kuitenkin huomauttaa videolla, että pitää mekosta enemmän, kun alla on muotoilevat alusvaatteet. Sekä Jem että Nana kertoivat mekosta kiinnostuneille, että Shein-kaupan valikoimassa on liki samankaltainen mekko.

Aiemmin ovat hämmentäneet myös nämä optisen illuusion luovat housut, tämän personal trainerin bikiniselfie sekä nämä alastoman lookin aiheuttaneet bikinit.  Pettymyksiä puolestaan ovat herättäneet esimerkiksi Natalien tilaama mekko, joka ei aivan vastannut odotuksia, sekä Lillyn tilaama häämekko, joka ei sekään ollut ihan sitä, mitä tilattiin.

Lisää optisia illuusioita:

Pikkumustan voi tuunata asustein monin eri tavoin. Mikä Janina Fryn lookeista on suosikkisi?

Lue myös:

    Uusimmat