Mainos

Jessica Simpson: Seksipommin aikuisempi tyyli

Kokosimme yhteen Jessican tyylit vuosien varrelta. Laulajan tyyli on muuttunut aikuismaisempaan suuntaan, mutta seksikkyydestään tähti ei pääse eroon. Seksipommin maine ei ihastuta laulajana ja näyttelijänä tutuksi tullutta naista.

Jessica Simpson on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä. Tähti on saavuttanut Yhdysvalloissa suuren suosion laulajana, mutta meillä hänet tunnetaan etenkin tosi-tv-tähtenä.

2000-luvun alussa Jessica näytti vielä naapurintytöltä. Laulajanuraansa aloitellut kaunotar suosi tuolloin paljastavia napapaitoja ja kokeili rohkeasti erilaisia hiustyylejä. Aina lopputulos ei ollut paras mahdollinen, mutta tyylikokeilut kuuluvat nuoruuteen.

Tältä näytti tähden tyyli vuosina 2001 ja 2003. Tuohon aikaan Jessica meni naimisiin laulaja Nick Lacheyn kanssa, ja televisiossa esitettiin pariskunnan elämästä kertovaa sarjaa Kyyhkyläiset. Jessican maine hauskana mutta hieman yksinkertaisena naisena alkoi kasvaa. Yksi laulajan legendaarisimmista erehdyksistä on, kun Jessica luuli tonnikalaa kanaksi.

Vuosien 2003 ja 2004 kuvat muistuttavat ajanjakson muotivillityksistä: karvasaappaista ja koristefarkuista. Jessica on vaihdellut pitkien ja keskipitkien hiusten välillä. Hiukset ovat pysyneet vaaleina, mutta toisinaan laulaja on piristänyt niitä raidoilla tai erilaisilla latvaväreillä.

Vuonna 2005 Jessica erosi miehestään ja on sen jälkeen seurustellut muun muassa laulaja John Mayersin ja Dallas Cowboysin pelaaja Tony Romon kanssa. Tällä hetkellä Jessica metsästää taiteellista miestä.

– Menen ehdottomasti naimisiin taiteellisen miehen kanssa. Mies, johon rakastun, tuo esiin todellisen luonteeni. Minulla ei ole mitään yhtä miestyyppiä. En etsi tietynnäköistä kumppania, vain miehen luonne ratkaisee. En välitä yhtään miltä hän näyttää. Simpson kertoi taannoin Allure-lehden haastattelussa.

Keskipitkä malli pukee kaunista Jessicaa täydellisesti. Polkkamalli on suorastaan täydellinen. Tähden tyyli on muuttunut vuosien varrella tyylikkäämpään suuntaan. Napapaidat ovat nykyään historiaa.

Seksikkyydestään tähti ei kuitenkaan pääse eroon. Miesten huomio on toisinaan kiusallista.

– Kävellessäni esimerkiksi ravintolaan, huomaan, kuinka miehet tuijottavat minua ja tunnen kuinka he riisuvat minua katseellaan, Jessica on kertonut.

Vuonna 2009 ilkeät kielet raportoivat Jessican lihoneen liikaa. Tähden on kuitenkin kerrottu pudottaneen painoaan kolmen koon verran viime kuukausina. Jessican apuna on kunto-ohjaaja Danny Musico, joka on rakentanut tähdelle tunnin intervallitreenin.

– Kun hän on kuntosalilla, hän antaa itsestään 100 prosenttia, Musico kehuu.

Jessica elää nyt kiireisiä aikoja, sillä musiikin lisäksi tähti työskentelee oman vaatemallistonsa lisäksi The Price of Beauty -ohjelman toisen tuotantokauden parissa. Ohjelma kertoo kauneudesta eri kulttuureissa, ja Jessica matkaa eri puolilla maailmaa ottamassa selvää, mitä kauneus eri ihmisille merkitsee.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, Allure

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.