Jessica Simpson pulassa – talon hinta tippuu tippumistaan

Jessica Simpson haluaisi jo keskittyä uuteen perhe-elämäänsä uudessa luksuskartanossa, mutta vanha talo kummittelee edelleen myymättömänä.

Laulaja ja muotimoguli Jessica Simpson ei vain saa myydyksi vanhaa taloaan. Laululintu alkaa olla jo hätää kärsimässä, sillä Beverly Hillsissä sijaitseva koti on ollut myynnissä jo kuukausia ja uusi luksustalo on jo ostettu Kalifornian Hidden Hillsistä Osbournen tosi-tv-perheeltä. Simpsonin perheeseen kuuluu miehen lisäksi kaksi lasta.

Simpson osti talon liki neljällä miljoonalla eurolla erottuaan kahdeksan vuotta sitten ex-miehestään Nick Lacheysta. Laittaessaan sen myyntiin tähti toivoi saavansa siitä kuusi miljoonaa euroa, mutta joutui pian pudottamaan hintaa 5,45 miljoonaan. Nyt Simpson alkaa käydä jo epätoivoiseksi ja hintaa pudotettiin jälleen nopealla aikataululla, tällä kertaa 4,8 miljoonaan euroon. Laulaja alkaakin käydä ilmeisen kärsimättömäksi, kun upea koti ei tee kauppaansa.

LUE MYÖS:

Beverly Hillsin kohteessa on 510 neliömetriä, viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, elokuvahuone, kirjasto, kuntosali ja uima-allas. Myös talk show -juontaja Ellen DeGeneres on asunut talossa aiemmin.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Radar Online

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja