Jessica Simpson pelkää: En halua hirmumorsiameksi

Jessica Simpson ei halua naimisiin, ennen kuin raskausaika on ohi. Tähti nimittäin pelkää muuttuvansa oikeaksi hirmumorsiameksi, Female First uutisoi.

Laulaja Jessica Simpson aikoo siirtää häitään siihen saakka, kunnes hänen ja Eric Johnsonin yhteinen lapsi on syntynyt. Tähti ei halua, että raskausajan hormonit sekoittavat hänen päänsä.

– Meillä ei ole hääsuunnitelmia. Emme olleet ikinä sopineet hääpäivästä, mutta nyt haluan odottaa kunnes lapsi on syntynyt, ettei minusta tule hormonihöyryistä morsianta. En vaan voi kuvitella meneväni naimisiin raskaana. Huolehdin asioista, joista en ole ennen huolehtinut, joten olen mieluummin nyt rauhassa, Simpson kertoo Entertainment Today -ohjelmassa.

Simpson paljasti olevansa raskaana vasta vähän aikaa sitten, vaikka kuvat vauvamahaisesta naisesta ovat levinneet jo pitkään maailmalla. Tähti myöntää, että olisi halunnut salata asian pidempäänkin, mutta lopulta se oli mahdotonta.

– Vatsani puhui puolestaan. Tämä vauva halusi todella tulla huomatuksi., Simson sanoo.

Tähti kehuu miestään upeasta huolenpidosta.

– Eric on ollut uskomaton, hänestä tulee upea isä. Hän kysyy minulta aina, mitä haluan ja mitä tarvitsen. Rakastan häneltä saamaani huomiota ja selänrapsutusta, Simpson sanoo.

Simpson ei malttaisi odottaa, että saa tulla äidiksi.

– En malta odottaa, että saan pukea lasta, pidellä häntä ja kaikkea. Mutta rakastan olla raskaana, joten minulla ei ole mikään kiire, Simpson sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja