Jessica Biel kimmelsi ökykoruissa – mutta missä Justin Timberlaken antama kihlasormus?

Jessica Biel oli pukenut Golden Globe -gaalaan ylleen upeita koruja, mutta yksi tärkeä puuttui. Missä oli Justin Timberlaken antama kihlasormus?

Näyttelijä Jessica Biel kimmelsi kuin kuningatar Golden Globe -gaalassa. 29-vuotias näyttelijätär oli pukeutunut romanttiseen pitsiasuun, mutta huomion kiinnittivät kaunottaren yllä kimmeltävät korut, jotka olivat Tiffanyn käsialaa.

Bieliin yllä nähtiin muun muassa 18-karaatin keltakultainen sormus, jonka arvoksi People-lehti raportoi yli 25 000 dollaria. Näyttelijättären selkää pitkin lipuvan kaulakorun arvo on huikeat 135 000 dollaria. Kaunottaren korvissa häikäisivät 6-karaatin timanttikorvakorut, joiden hinnaksi arvioitiin jopa 234 000 dollaria.

Kuitenkin erään asusteen puuttuminen sai monet kulmakarvat kohoamaan. Bielin nimettömässä ei nimittäin ollut Justin Timberlaken antamaa kihlasormusta. uutisoitiin aiemmin tammikuun alussa, kun Timberlake oli UsWeekly-lehden mukaan kosinut varta vasten rakkaalleen suunnitellulla sormuksella. Pari ei ole vielä virallisesti vahvistanut kihlaustaan.

Jessica Biel Golden Globes 2012 -gaalassa:

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: People-lehti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja