Jessica Alban yllättävä asuvalinta: Kuin 1950-luvun Barbie

Sin City -näyttelijä Jessica Alba yllätti valitessaan ylleen pastellinpinkin mekon – kyseinen värivalinta ei ole tähdelle täysin tavanomainen. Raikas look korkeine ponnareineen ja sitäkin korkeampine korkoineen toi auttamatta mieleen 1950-luvun Barbie-nuken.

Sin City: A Dame To Kill -elokuvaa paraikaa promoava näyttelijä Jessica Alba, 33, heitti tummanpuhuvalle roolihahmolleen hyvästit sujahtaessaan pinkkiin muotiluomukseen.

New Yorkissa edustanut näyttelijätär oli valinnut ylleen Antonio Berardin juhlamekon, jossa oli maltillinen, mutta siltikin seksikäs V-kaula-aukko ja kauniisti laskostettu, yli polven yltävä helma.

Asukokonaisuus oli selvästi mietitty päästä varpaisiin: lookin kruunasi Vita Feden korvakorut, Melissa Kayen sormus, mustavalkoinen clutch-laukku ja erittäin korkeat, platoopohjalliset Brian Atwoodin hopeiset korkokengät.

Hiuksensa Alba oli nostattanut hiukset trendikkäästi ylös poninhännälle kietomalla hiussortuvan hiuslenkin ympärille: näin poninhäntäkin näyttää hetkessä juhlavammalta kampaukselta!

Hempeä vaaleanpunainen juhlamekko sekä korkea poninhäntä herättivät hetkessä mielikuvan 1950-luvun Barbie-nukesta.

Lue myös:

    Uusimmat