Jessica Alba ei jaksa enää treenata

Jessica Alba paljastaa Company-lehdelle, miksi ei enää treenaa ja mikä on hänen suurin kauneusmokansa.

Jessica Alba on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on tullut tutuksi niin valkokankaiden kuin tv-sarjojenkin kaunottarena. Company-lehden toimittaja Sophie Qureshi jututti 29-vuotiasta tähteä.

Lapsena Alban tyyliesikuva oli oma äiti. Kun kosmetologiksi opiskelevan äidin piti harjoitella permanentin tai meikin tekemistä, hän valitsi tyttärensä koekaniiniksi. Lopputulos oli tietenkin naurettava. 10-vuotias pikkutyttö esiintyi muun muassa uimajoukkueensa ryhmäkuvassa täydet meikit kasvoillaan. Pieni tyttö halusi kuitenkin kopioida äitinsä tyyliä ja joka Halloween hän meikkasi itsestään esikuvansa näköisen.

Vielä syyskuun 22. päivä Jessica Alba oli vaaleahiuksinen. Kuva: Wireimage/AOP

Alba joutuu muuttamaan tyyliään työnsä vuoksi joskus rajustikin. Hän on sanonut, että tekee hiuksilleen mitä vaan, jos rooli sitä vaatii. Hänet on nähty muun muassa aivan vaaleissa hiuksissa. Nyt hän on palannut takaisin tummaan hiustenväriinsä.

Tähti kertoo, että vaikka hänellä ei olekaan tiettyä luottotyyliä, pitää hän erityisen paljon tummasta huulimeikistä, jota hän suosii erityisesti juhlavissa tilaisuuksissa. Huippukaunotar paljastaa, että mokiltakaan ei voi välttyä.

– Ruskea huultenrajauskynä ja ruskea eyeliner samaan aikaan - ja en käyttänyt mitään muuta, hän kuvailee isoa kauneusmokaansa.

Scott Gries/Getty Images

Frazer Harrison/Getty Images

Tähti kertoo, että oli aikaisemmin kova treenaamaan, mutta nykyään hän viettää mieluummin aikaa leikkien tyttärensä kanssa tai nukkumalla. Alba toivoo, että voisi ikääntyä arvokkaasti, mutta hän ei sano ei kauneusleikkauksillekaan.

– Isoäitini vanhentui arvokkaasti ja muistutan häntä. Hänen kauneusrutiininsa olivat outoja - Vaseliinia kasvoille ja huulirasvaa poskipäille. Hänellä ei ollut ikinä ryppyjä ja hän oli hyvin kaunis. Hän näytti aina uskomattoman hyvältä, tähti kertoo.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Company

Kuvat: Getty Images, Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat