Jesperi Kotkaniemi säkenöi NHL-kaukalossa – Carolina marssi murskavoittoon

Jesperi Kotkaniemi oli tehokkaassa iskussa, kun hänen edustama Carolina Hurricanes murjoi New Jersey Devilsin tylysti 6–1-lukemin.

Joukkueiden välisen ottelusarjan toisen ottelun avauserä oli vielä maaliton, mutta toisessa erässä isäntäjoukkue Carolina pisti kaasun pohjaan.

Jesperi Kotkaniemi laukoi ylivoimalla kiekon yläkulmaan ja vei Carolinan johtoon, kun toinen erä oli vanhentunut vain reilu puolitoista minuuttia.

Suomalaistähti oli jälleen asialla tovia myöhemmin. Kotkaniemi sai kiekon itselleen maalin edustalla ja lapioi kiekon varmasti verkkoon.

Carolina pyssytti toisessa erässä yhteensä neljä osumaa. Päätöserässä vierasjoukkue onnistui kerran ja Carolina vielä kahdesti, joten loppulukemat 6–1 Carolinalle.

Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 2–0.