Jesperi Kotkaniemen perässä lisääkin NHL-apuja Ässiin?– ”Luuri on varmaan meren pohjassa”

4:47
Maalikooste: Ässät pelasi lauantaina vieraskaukalossa Ilvestä vastaan.

NHL-hyökkääjä Jesperi Kotkaniemen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella riveihinsä saanut Porin Ässät pitää yhteyden auki myös muihin omiin kasvatteihinsa. Ensisijaisesti kysymys on Joel Armian suunnitelmista.

Kotkaniemi ja Armia ovat pelanneet seurakavereina Montreal Canadiensissa. Nyt kaksikko on nähnyt toisiaan NHL-kauden jälkeen Suomessa padelin pelaamisen yhteydessä.

Maanantaina ensimmäistä kertaa Ässien kanssa harjoitellut Kotkaniemi toivottaisi Armian tervetulleeksi SM-liigajoukkueen riveihin, mutta tämän kiinnisaaminen tuottaa yleensä vaikeuksia.

– Joppe on mökillä aika monesti. Ja varmaan luuri on siellä meren pohjassa. Jos se sieltä mökiltä saadaan kiinni, niin toivotaan, Kotkaniemi vitsaili Ässien lehdistötilaisuudessa.

Armian kanssa käyty keskusteluita

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula vahvistaa, että seura on ollut yhteydessä myös Armiaan. Tilannetta tarkastellaan lähemmin, jos se tulee ajankohtaiseksi.

– Taustajoukkojen kanssa keskustelut on keskusteltu. Tiedämme puolin ja toisin, mikä on tilanne, Kerttula kommentoi.

– Olemme aikaisemminkin sanoneet, että me katsomme todella suopein silmin omia kasvattejamme, jos vain voimme auttaa heitä tässä tilanteessa ja he pystyvät auttamaan meitä. Se on meidän ykkösprioriteettimme.

Kerttulan mukaan Tampa Bay Lightningista lainassa oleva ruotsalaispuolustaja Andreas Borgman jatkaa Porissa NHL:n harjoitusleirien alkuun asti. Uuden NHL-kauden on nykyisen suunnitelman mukaan määrä käynnistyä tammikuun 1. päivänä, joten harjoitusleirit starttaavat silloin joulukuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja