Ässät vahvisti huippuhankinnan: Montreal Canadiens -hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi palaa Poriin

Maalikooste: Jukurit - Ässät 6:28
Ässät kärsi torstaina jatkoaikatappion Jukureita vastaan.

Montreal Canadiens ja Porin Ässät ovat päässeet sopuun suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemen paluusta SM-liigaseuran paitaan. Hyökkääjän lainasopimus on voimassa NHL-leirien alkuun asti, kertoo Ässät verkkosivuillaan perjantai-iltana.

Kotkaniemi, 20, on pelannut viimeiset kaksi kautta Canadiensin paidassa ja takonut 115 NHL:n runkosarjan otteluun tehot 17+25 =42. Tämän syksyn pudotuspeleissä Kotkaniemi pelasi 10 ottelua, joissa syntyi yhteensä neljä maalia.

Kotkaniemi pelasi viimeksi SM-liigassa kaudella 2017-18, jolloin hän iski 57 ottelussa tehot 10+19 =29. Hän palaa tuttuun ympäristöön innokkaana ja hyvillä mielin.

– Kiva palata kotiin ja kasvattajaseuraan. Porissa on hienoa pelata, täältä on hyviä muistoja sekä joukkueessa on monia tuttuja, Kotkaniemi kommentoi Ässien verkkosivuilla.

– Olen nähnyt Ässiltä useampia otteluita tällä kaudella. Joukkue on todella mielenkiintoinen, kun on tällainen erikoisvuosi.

– Nyt olen hyvässä kunnossa. Ensin olin pari viikkoa karanteenissa ja sen jälkeen olen treenannut kovaa Helsingissä. Voimatasoja on haettu ylös ja siinä on myös onnistuttu. Nyt uudet voimat siirretään pelivauhtiin. Jäällä olen käynyt, joten sikäli tuntuma on hyvä, Kotkaniemi lisäsi.

Kotkaniemi liittyy Ässien harjoitusryhmään maanantaina. Joukkue kohtaa ensi lauantaina Ilveksen, jonka jälkeen se matkustaa Tampereelle Tapparan vieraaksi ensi viikon torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat