Jesperi Kotkaniemi odottaa jo paluuta Ässät-paitaan – "Olemme tehneet hurjasti töitä"

Montreal Canadiens ja Porin Ässät neuvottelevat parhaillaan suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemen lainasopimuksesta. Kotkaniemi itse on kuluttanut viime viikot ahkerasti harjoitellen ja odottaa paluuta kaukaloon.

Satakunnan Kansa uutisoi torstaina, että Jesperi Kotkaniemi on solmimassa lainasopimuksen Ässien kanssa, mutta Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula oli asiasta vaitonainen.

Montreal Canadiensin GM Marc Bergevin vahvisti myöhemmin samana päivänä medialle, että seura neuvottelee parhaillaan SM-liigassa pelaavan Porin Ässien kanssa Kotkaniemen lainasopimuksesta.

– Teemme töitä parhaillaan, että kaikki sopimusasiat olisivat kunnossa. Hänen täytyy pelata. Porissa pelaaminen vain auttaa häntä, Bergevin toteaa Montrealin sivuilla.

Kotkaniemi esiintyi vahvasti NHL:n pudotuspeleissä. Komean paluun NHL-kaukaloon tehnyt suomalainen iski kymmenessä pudotuspeliottelussa neljä täysosumaa. Kun kausi Pohjois-Amerikassa päättyi, ei Kotkaniemi jäänyt lepäämään laakereillaan, vaan aloitti valmistautumisen tulevaan kauteen.

– Olemme tehneet hurjasti töitä viimeisen viiden viikon ajan, joten minusta on hyvä aika pelata vähän, Kotkaniemi viestittää The Athleticin toimittaja Arpon Basun mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja