Katso lista Salkkareihin syyskaudella tulleista ja sarjasta poistuneista hahmoista – Jere Sievinen seilasi Tallinnaan, Camilla Mustavaara heräsi koomasta

Näin Salkkarit-tähdet vastaavat jouluaiheisiin pikakysymyksiin:"Kuola rupesi valumaan" 2:25
Näin Salkkarit-tähdet vastaavat jouluaiheisiin pikakysymyksiin: "Kuola rupesi valumaan"

Keräsimme yhteen artikkeliin kaikki Salkkareista vuonna 2022 lähteneet ja sarjaan saapuneet hahmot ja heidän näyttelijänsä.

Salatut elämät -sarjan vuosi on ollut jälleen vaiherikas, ja Pihlajakadun rapun ovi on käynyt niin sisään kuin uloskin päin. Listasimme kaikki Salkkareihin vuoden 2022 aikana saapuneet ja sarjasta poistuneet hahmot ja näitä esittävät näyttelijät.

Iloisia jälleennäkemisiä ja upouusia kasvoja

Vuosi 2022 alkoi Salkkareissa vauhdikkaasti, kun näyttelijä Aron Syrjän esittämä Leo-hahmo saapui Pihlajakadulle etsimään isäänsä Jere Sievistä (Aku Sipola). Leo nähtiin ruudussa ensimmäisen kerran hiippailemassa majatalossa, jossa säikähtänyt Cindy kolkkasi hänet lampun jalalla. Leo löysi lopulta isänsä, ja kaksikko onnistui luomaan isä-poika-suhteen.

Samoihin aikoihin Pihlajakadulla nähtiin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen Sallan äiti Mirja "Mirkku" Mattila (Tuija Piepponen). Edellisen kerran Mirkku nähtiin sarjassa vuonna 2009, kun ravintola Kentauri räjähti kesken Sallan ja Ismon hääjuhlien. Mirkku poistui Pihlajakadulta toukokuussa.

Mirkku Mattila saapuu Pihlajakadulle 1:15
Mirkku viihdytti katsojia Salkkareiden kevätkaudella.

Näyttelijä Antti Reini  piipahti keväällä Salkkareissa Jokke-hahmollaan. Jokke saapui Pihlajakadulle saadakseen ex-kumppaninsa Marikan (Susanna Laine) takaisin. Hahmo piinasi Marikaa keinoja kaihtamatta, ja pahoinpiteli naisen lopulta sairaalakuntoon.

Keväällä Salkkareihin palasivat myös Monika Lindemanin esittämä Linda Eerikäinen sekä Tiia Elgin esittämä Eva Tamminen. Riitapukareina tunnetut hahmot osuivat sattumalta samaan taksiin ja yllättyivät kuullessaan, että molempien tyttäret olivat kutsuneet nämä Pihlajakadulle.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen teki keväällä näyttelijädebyyttinsä Salkkareissa Petri-hahmollaan. Kalle Laitela tapasi Petrin ollessaan katkaisuhoidossa, ja kaksikon välille kehittyi nopeasti suhde.

Huhtikuussa paljastettiin, että 12 vuoden ajan Salkkareiden kuvioista poissa ollut Panu Kaukovaara (Aarni Kivinen) palaa hetkeksi takaisin Pihlajakadulle. Hahmo on nyttemmin jo poistunut Pihlajakadun hulinoista.

Panu Kaukovaara Mooseen 0:47
Katso videolta kohtaus, jossa Panu palasi sarjaan.

Eva Tammisen Nadja-tytärtä esittävän Siennan, 3, kerrottiin keväällä palaavan takaisin Salkkareihin. Ihastuttava pikkutähti näkyi sarjassa ensimmäisen kerran jo vuonna 2020, ollessaan vain noin vuoden ikäinen.

Salkkareiden kevätkausi huipentui yllätykseen, kun Nora Rinteen esittämä Camilla Mustavaara heräsi koomasta. Hahmo vaipui koomaan vuonna 2020 esitetyissä jaksoissa, kun hän ja Aki Nikkinen joutuivat hääpäivänään helikopterionnettomuuteen.

Näyttelijä Aaron Bojang ja tämän esittämä Benjamin Taalasmaa palasivat syksyllä takaisin Pihlajakadulle. Benjamin pakkasi viime vuonna laukkunsa ja lähti moikkaamaan äitiään Nooraa Keniaan, kun taas hahmoa esittävä Bojang veti ylleen armeijan harmaat ja suuntasi suorittamaan asepalveluista.

Salkkareissa nähtiin myös syksyllä vierailevia kasvoja. Laulaja Suvi Teräsniska pyörähti Pihlajakadulla valokuvaajan roolissa, kun taas laulaja Laura Voutilainen ja näyttelijä Iikka Forss  piipahtivat sarjassa palkkamurhaajina.

Salatut elämät 1:13
Katso videolta kohtaus, jossa Laura Voutilaisen hahmo Kirke saapuu Iikka Forssin hahmon Salmisen selliin.

Salkkareihin pelmahti vielä joulukuussa kaksi uutta hahmoa. Tubettajana, näyttelijänä ja juontajana tunnettu Miska Haakana  saapui sarjaan JP-hahmollaan ja näyttelijä Otto Mäkelä Eetu-hahmollaan.

Salkkareissa vuonna 2014 menehtyneen Paula Sievisen (Johanna Nurmimaa) haamu vieraili joulukuussa Pihlajakadulla jättämässä aviomiehelleen Lasse Sieviselle hyvästit. Paulan haamu on vieraillut sarjassa muutamia kertoja sen jälkeen, kun hahmo menehtyi.

Pihlajakadun hyvästelleet kasvot

Näyttelijä-juontaja Susanna Laine ja tämän Marika-hahmo poistuivat keväällä Salkkareista. Antti Reinin esittämän Joken pahoinpitelemäksi joutunut Marika pakeni ex-kumppaniaan Pihlajakadulta jättäen samalla taakseen perheensä ja lähimmäisensä.

– Hän ei enää kestä elää Pihlajakadulla, koska jännitteet ovat liian suuria. Jos hän jäisi, niin hän asettaisi vaaraan perheensä ja itsensä, Laine kertoi MTV Uutisille.

Nyttemmin Putous-tähtenä tunnettu Aku Sipola ja tämän esittämä Jere poistuivat Salkkareista keväällä. Jere lähti maaliskuussa esitetyissä jaksoissa poikansa Leon kanssa Tallinnaan, josta Leo palasi syksyllä takaisin ilman isäänsä.

Jere ja Leo lähtivät Pihlajakadulta 1:45
Katso videolta kohtaus, kun Jere ja Leo lähtivät Pihlajakadulta kohti Tallinnaa.

Artikkeli julkaistiin alunperin jouluna 2022.

Tuuli Mattila jäi keväällä äitiyslomalle Salkkareista, ja tämän Susu-hahmo poistui ruudusta syksyllä esitetyissä jaksoissa. Susu lähti Pihlajakadulta järkyttyneenä kuultuaan vihdoin totuuden ammutuksi joutuneen Noelin jo kuukausia jatkuneista puuhista.

Kevätkauden päätösjaksossa koomasta herännyt Camilla (Nora Rinne) palasi yhteen kihlattunsa Akin kanssa, mutta kaksikko päätyi lokakuussa nähdyissä jaksoissa eroon. Eron jälkeen Camilla kertoi Gunnarille ja Dahlialle lähtevänsä kiertämään maailmaa ja etsimään itseään epävarmana siitä, palaako hän enää koskaan takaisin Pihlajakadulle. Hahmo poistui helikopterilla kohti uutta elämäänsä.

Camilla poistuu Pihlajakadulta 1:17
Katso videolta kohtaus, jossa Camilla poistuu Pihlajakadulta.

Lue myös:

    Uusimmat