Susanna Laine lähtee Salatuista elämistä – näin käy roolihahmo Marika Honkasen

Juonipaljastuksia! Susanna Laineen esittämä hahmo saapuu Pihlajakadulle turvapaikan toivossa – katso ensimmäinen kohtaus! 1:15
Näin Marika saapui Pihlajakadulle viime keväänä.

Susanna Laine poistuu Salatut elämät -sarjasta.

Pihlajakadun rapun ovi käy, kun näyttelijä-juontaja Susanna Laineen roolihahmo Marika Honkanen poistuu sarjan seikkailuista.

Marika on elänyt viime aikoina pelon keskellä, kun hänen mustasukkainen ex-kumppaninsa Jokke (Antti Reini) saapui Pihlajakadulle saadakseen naisen takaisin. Jokke keplotteli Marikan tapaamaan itseään valenimen turvin, ja vähän myöhemmin pahoinpiteli tämän.

Marika lähteekin Pihlajakadulta paetakseen Jokkea jättäen samalla taakseen perheensä ja lähimmäisensä.

– Hän ei enää kestä elää Pihlajakadulla, koska jännitteet ovat liian suuria. Jos hän jäisi, niin hän asettaisi vaaraan perheensä ja itsensä, Laine sanoo.

Vaikka Reinin ja Laineen roolihahmojen välillä on hyytävä tunnelma, vallitsee näyttelijöiden välillä todellisuudessa hyvä ilmapiiri.

– Tosi kivaa oli näytellä Antti Reinin kanssa, Laine sanoo kehuen Reinin näyttelijäntaitoja.

Laine lähtee Salatuista elämistä haikein mielin. Hän jää ikävöimään tuttua työympäristöä ja kollegoitaan. Näyttelijä kertookin, että tekisi mielellään paluun Pihlajakadulle, jos häntä vielä tulevaisuudessa pyydettäisiin mukaan sarjaan.

Laine kertoo jännittäneensä Salkkarit-uransa alussa sitä, minkälainen hänen roolihahmonsa on ja onko hän luonut hahmon tarpeeksi vahvaksi itselleen niin, että sen näytteleminen on sujuvaa.

– Ne ensimmäiset (kohtaukset) olivat jännittäviä. Muistan yhden kohtauksen, jossa minun piti alkaa itkemään yksin. Siinä ei ollut vastanäyttelijöitä, joilta saisi tukea, hän kertaa.

– Se oli mieleenpainuva. Muistan, että mietin etukäteen, miten saisin itkun tulemaan sormia napauttamalla, hän sanoo.

Laine on saanut Salkkarit-faneilta mukavia viestejä sarjaan liittyen. Silloin tällöin katsojat lähestyvät häntä myös kasvotusten. Kerran huoltoaseman wc-tiloissa joukko nuoria tuli kyselemään näyttelijältä, miten Marikan ja Mikin romanssi tulee etenemään.

– Sitten siihen tuli lisää ihmisiä vessasta sanomaan, että "Älä kerro, me emme halua tietää, älä paljasta!", hän kertoo nauraen.

– Kyllä ihmiset selkeästi elävät vahvasti mukana, hän toteaa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!


Lue myös:

    Uusimmat