Jättiyllätys! Näyttelijäkonkari Antti Reini tekee yllätysvisiitin Pihlajakadulle – näin hän suhtautuu rooliinsa

Millaisissa tunnelmissa Antti Reinin tähdittämä Jokke saapuu Pihlajakadulle? 0:39
Millaisissa tunnelmissa Antti Reinin tähdittämä Jokke saapuu Pihlajakadulle?

Antti Reini vierailee Salatuissa elämissä Joken roolissa.

Salatuissa elämissä nähdään uusi, vieraileva kasvo, kun näyttelijäkonkari Antti Reinin tähdittämä Jokke saapuu Pihlajakadulle saadakseen ex-puolisonsa Marikan takaisin.

Jokke ei ole Salkkarit-faneille uusi nimi, sillä hänestä puhuttiin jo toukokuussa 2021, kun Susanna Laineen näyttelemä Marika nähtiin sarjassa ensimmäisen kerran. Jokke on Marikan väkivaltainen ex-kumppani, jota nainen pakeni siskonsa Susun huomaan Pihlajakadulle.

Reini paljastaa MTV Uutisille, että häntä kysyttiin vierailemaan Salattuihin elämiin ensimmäisen kerran jo kymmenen vuotta sitten. Tuolloin miehen almanakasta ei kuitenkaan löytynyt tilaa Pihlajakadun seikkailuille.

Nyt hän saapuu tähdittämään sarjaa iloisin ja avoimin mielin.

– En tiennyt miten tätä balettia todellisuudessa pyöritetään, mutta paljon hyvää olen kuullut kollegoilta, jotka ovat käyneet täällä vierailemassa. Onhan tämä kokemuksena ollut ihan omanlaisensa, erittäin positiivinen, Reini kuvailee.

Väkivaltaisen ex-kumppanin näytteleminen voi kuulostaa haastavalta tehtävältä. Reinin mukaan näin ei kuitenkaan ole.

– Ei se vaikeampaa ole kuin minkään muunkaan roolin näytteleminen. Jos karaktääristä puhutaan väkivaltaisena, niin sitähän ei tarvitse välttämättä näytellä väkivaltaisesti, koska se on jo katsojan tiedossa, hän selittää.

Reini kertoo ymmärtävänsä hyvin, miksi Salkkareiden kehutaan olevan niin hyvä työpaikka. Hän antaa työryhmälle kiitosta kuvausympäristön rennosta ilmapiiristä ja siitä, ettei kuvauspaikalla ole "kiireen ja paniikin makua".

– Täällä on pelkästään hyviä tyyppejä duunissa, sen aisti välittömästi tänne ensi kertaa tullessa, mies toteaa.

Minkälaisissa tunnelmissa Jokke saapuu Pihlajakadulle? Katso Reinin haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat