Jättiyllätys! Aarni Kivisen esittämä Panu Kaukovaara palaa Salkkareihin 12 vuoden tauon jälkeen!

Salkkarit-hahmot menevät naimisiin! Katso häähumua 19:00
Aarni ja paljon muuta paljastettiin hulvattomassa pressitilaisuudessa – katso!

Salkkareista vuonna 2010 poistunut Panu Kaukovaara palaa takaisin Pihlajakadun hulinoihin.

Salatut elämät -sarjassa nähdään todellinen yllätys, kun yli vuosikymmenen ajan sarjan kuvioista poissa ollut Panu Kaukovaara palaa takaisin Pihlajakadulle.

Sampon ja Ainon isä Panu nähtiin Salkkareissa ensimmäisen kerran vuonna 2008. Tuolloin hahmo vietti Pihlajakadulla kaksi vuotta, kunnes hän poistui sarjasta pieleen menneen parisuhteen jälkiseurauksena vuonna 2010. Panu on majaillut viimeiset 12 vuotta Lahdessa.

Panua esittävä näyttelijä Aarni Kivinen kertoo MTV Uutisille palaavansa sarjan kuvioihin jännittynein tunnelmin.

– 12 vuotta on kuitenkin pitkä aika, jännittävää oli tulla. Mutta heti kun tuli portaista ylös ja näki tämän paikan ja näki vielä paljon tuttujakin, niin kyllä se siitä sitten lähti, hän sanoo.

Kivisellä on monenlaisia muistoja Salkkareista. Ikimuistoisimpana kohtauksena Kivisen mieleen on piirtynyt se, kun perhe Kaukovaara asteli ensimmäisen kerran Pihlajakadulle. Myös muun muassa ravintola Kentaurin dramaattinen räjähdys vuonna 2009 on tallentunut näyttelijän mieleen vahvasti.

Kivinen kertoo, että hänen roolihahmonsa palaa Pihlajakadulle iloisissa tunnelmissa. Panu on mielissään saadessaan nähdä lapsensa Sampon ja Ainon.

– Se on vähän sama kuin tänne studiolle tuleminen, kun näki vanhoja tuttuja. Hahmokin näkee lapsensa ja muita tuttuja, hän hymyilee.

Kivinen on työskennellyt 12-vuotisen Salkkarit-taukonsa aikana muun muassa teatterilavoilla sekä Roba- ja Syke-tv-sarjojen parissa. Lisäksi hän perusti kolmen ystävänsä kanssa juuri kolme vuotta täyttäneen baarin Suomenlinnaan.

– Toivotaan, että nyt pandemian jäljiltä sinne löytää myös asiakkaita, hän sanoo.

Salkkareiden vastaava tuottaja Marko Äijö paljasti MTV Uutisille vuonna 2020, mikä juonenkäänne häntä kaduttaa: "Porukka näytti smurffeilta"

Salatut elämät on pyörinyt suomalaisten televisioissa jo yli 20 vuoden ajan – vastaava tuottaja paljastaa, mikä juonenkäänne kaduttaa 18:16

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat