Suvi Teräsniska vierailee Salkkareissa! Muistelee hauskaa kohtaamista Esko Koveron ja Jarmo Kosken kanssa: "Sanoin heille, että anteeksi, mutta..."

Suvi Teräsniska tekee pikavisiitin Salkkareihin.

Pihlajakadulla pyörähtää tunnettu vieras, kun laulaja Suvi Teräsniska hyppää valokuvaajan rooliin ja tekee pikavisiitin Salattuihin elämiin. Teräsniska vierailee kohtauksissa, jossa Daniela poseeraa SADIn mallina.

– Minulla ei ole minkäänlaista ammattitaitoa näyttelemiseen eikä valokuvaamiseen, mutta toivottavasti osasin feikata tarpeeksi uskottavasti, hän kertoo MTV Uutisille nauraen.

Laulaja kertoo, että hänestä oli mielenkiintoista nähdä, millaista näyttelijöiden arki Salkkareissa on.

– Se on kuitenkin hyvin toisenlaista kuin itselläni, vaikka molemmissa tilanteissa puhutaankin esiintymisestä, hän sanoo.

Teräsniskan rooliin kuului oleellisena osana kameran kanssa operoiminen. Hän tietääkin heti, mikä olisi ollut kamalin asia, joka vierailun aikana olisi voinut sattua.

– Se, että olisin pudottanut sen todella kalliin järjestelmäkameran käsistäni siinä kuvausten aikana, hän sanoo.

– Siellä ei onneksi ollut muistikorttia sisällä, eli mitään ei jäänyt jälkipolville kyllä katsottavaksi, hän lisää nauraen.

Teräsniska kertoo käyneensä kerran aikaisemmin Salkkarit-studiolla Konalassa. Tuolloin hän pääsi muun muassa kiertelemään Pihlajakadun lavasteissa ja näkemään omin silmin sarjan ikonisen rappukäytävän.

Laulaja sanoo katsoneensa Salkkareita aktiivisesti noin parikymmentä vuotta sitten.

– Kyllä se pieni 15-vuotias Salkkarit-fani heräsi sisälläni, niinkuin tänäänkin. Tämä on ihan mahtava lisäys CV:hen. Nyt sitten Hollywod voi soitella tämän jälkeen, hän nauraa.

Teräsniska nimeää suosikki Salkkarit-hahmokseen Ismo Laitelan. Hän kertoo tavanneensa Ismoa esittävän Esko Koveron esiintyessään MTV:n 60-vuotisjuhlissa vuonna 2017.

– Ismo ja Seppo, eli Esko ja Jarmo olivat katsomassa esitystäni ja kovasti tulivat keikan jälkeen hehkuttamaan ja kehumaan, että ovat fanejani. Minä sanoin heille, että anteeksi, mutta minä en voi suhtautua teihin mitenkään muuten kuin Ismona ja Seppona. Varsinkin, kun olimme Maikkarin tilaisuudessa, hän nauraa ja lisää, että näyttelijät onneksi ymmärsivät asian. 

Alla olevalla videolla Suvi Teräsniska paljastaa erikoisimman fanilahjansa

5:04

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja