Johanna Nurmimaa palaa jälleen Paula Sievisenä Salkkareihin: "Minulle tuli henkilökohtainen kriisi"

Johanna Nurmimaa saa edelleen kommentteja Salkkareista 1:14
Mitä Johanna Nurmimaa oppi Paula Sievisen roolista, ja minkälaisen hulvattoman kommentin hän sai vastaantulijalta vuosi sitten? Katso videolta!

Näyttelijä Johanna Nurmimaa näytteli Salatut elämät -sarjassa lähes vuosikymmenen.

Näyttelijä-laulaja Johanna Nurmimaalle on aina yhtä iso yllätys, kun puhelin soi ja häntä pyydetään palamaan hetkeksi Paula Sievisen henkenä Salatut elämät -sarjaan. Tällä kertaa Nurmimaa näyttäytyy sarjassa joulukuussa.

– Pari vuotta sitten olin Aaron mielikuvissa. Ihanahan se on tulla, mutta minulle tuli henkilökohtainen kriisi, kun katsoin peiliin. Ajattelin, etten ole enää yhtään samannäköinen kuin silloin, kun lähdin sarjassa kuoltuani henkenä pois. On suuri valhe, ettei henkimaailmassa vanhene eikä liho, Nurmimaa kertoi MTV Uutisille.

Haamu-Paula jättää tällä erää aviomiehelleen Lasse Sieviselle sarjassa hyvästit. Nurmimaa näytteli Salkkareissa Paula Sievistä vuosina 2004–2012 ja 2013–2014 ja on tehnyt lyhyitä piipahduksia sarjaan tämän jälkeenkin. Hän muistelee tuota aikaa erityisesti Timo Jurkan kautta, joka näyttelee Paulan aviomiestä.

– Kun taas näki Timon, niin huomasi, että meillä on hirveä ikävä toisiamme. Meillä on niin pitkä historia, ja, miten saimme yhdessä näytellä ja kokea koko Sievisten perhedynamiikan. Nauratti, kun tulin tänne kuvauksiin (Konalaan), niin tämä on jännä Konalalandia, kun täällä eletään ihan omassa kuplassa. Kaukana pahasta maailmasta. Kun tänne tulee, niin tuntuu kuin nämä ihmiset olisivat aina olleet tässä, emmekä olisi erossa olleetkaan.

Elloksen katalogin kuvauksissa Kapkaupungissa

Nurmimaa ikävöikin Salkkareista eniten ihmisiä.

– Kaipaan sitä suurta perheen tuntua. Kuvaukset täyttivät silloin koko sosiaalisen tarpeeni. Julkisuutta en enää kaipaa siinä määrin, mitä silloin oli.

Mieleen tuli hauska muistokin Salkkarit-porukan kanssa, kun joukko sarjan näyttelijöitä kutsuttiin Kapkaupunkiin Elloksen katalogin kuvauksiin. Mukana olivat Nurmimaan lisäksi ainakin Anu Palevaara, Tuomas Reunanen ja Jutta Lehtinen.

– Muistan, miten iloisesti hörpimme olutta uima-altaalla ja söimme kuin pienet possut. Emme ymmärtäneet olevamme kuvauksissa kansainvälisten ammattimallien kanssa. Jälkikäteen naurattaa ammattilaisten ilmeet, kun ihmettelivät, ovatko suomalaismallit noin turvonneita ja lyhytjalkaisia. Eivät he tienneet, että olimme saippuatähtiä, emmekä malleja. Olimme kyllä näky, Nurmimaa kertoi.

Nurmimaan mielestä Salkkareissa parasta oli, hyvässä ja pahassa, Sievisen perheen monimuotoinen elämä.

– Elämäntapahtumat olivat niin hurjia, että miten voikin Paulalle sattua kaikki se. Hän oli useita kertoja mielisairaalassa, hänen lapsensa kuoli, hän ryösti lapsen, Paula oli sidottu patteriin ja suljettu perunakellariin, hän synnytti lapsen arkussa. Tuli sellainen olo, että tämähän on aivan järjetöntä, Nurmimaa muisteli roolihahmonsa elämää.

Katso jutun alussa olevalta videolta, mitä Johanna Nurmimaa oppi Paula Sievisen roolista ja minkälaisen hulvattoman kommentin hän sai vastaantulijalta vuosi sitten.

Kurkista myös Salkkareiden kuluvan viikon tapahtumiin: 

Kurkista seuraavan viikon tapahtumiin 0:44

Lue myös:

    Uusimmat