Salkkarit-perheen loma saa järkyttävän käänteen kauden päätösjaksossa: palaavat hakemaan unohtunutta passia, joutuvat keskelle liekkimerta – katso dramaattinen video!

Salkkareiden kevätkausi päättyy dramaattisiin tunnelmiin 1:34
Salkkareiden kevätkausi huipentuu dramaattiseen päätöskohtaukseen!

Lomatunnelmissa olevan Taalasmaan perheen lähtö ei suju suunnitelmien mukaan, kun asialla ovat Tale ja Janne. Pihlajakadulle palaavaa nelikkoa odottaa järkyttävä tilanne kauden päätösjaksossa.

Salatut elämät -sarjan kevätkauden dramaattinen loppu on tänään torstaina 18. kesäkuuta nähtävillä C Moressa.

Ensi tiistaina 23. kesäkuuta MTV3-kanavalla nähtävässä jaksossa Tale ja Sanni ovat Tiinaan liittyvän kriisin jälkeen vihdoin sovussa. Myös pariskunnan kiristyneet välit Talen Elina-äidin kanssa näyttävät vihdoin olevan paremmalla tolalla, kun Pihlajakadulle palannut Janne on laittanut lusikkansa soppaan.

Tale, Sanni ja Ilja ovatkin iloisissa tunnelmissa lähdössä lomalle Espanjaan yhdessä Jannen kanssa. Tale on unohtanut hakea passinsa Ullan luota, mutta Janne lupautuu auttamaan ystäväänsä.

Kun kyse on Talesta ja Jannesta, ei kaikki kuitenkaan suju kommelluksitta, ja lentokentälle matkalla ollut seurue joutuu palaamaan takaisin Pihlajakadulle.

Tale saa vihdoin oman passinsa, mutta kun hän astuu kotikadulleen, on valloillaan järkyttävä tilanne. Mistä oikein on kyse? Se selviää yllä olevalta videolta!

Kauden päätösjakso on katsottavissa C Moressa tänään 18. kesäkuuta! MTV3-kanavalla Salatut elämät -kausi päättyy tiistaina 23. kesäkuuta tuttuun aikaan kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat