Otto Mäkelä sai ensimmäisen näyttelijänroolinsa Salkkareista: "Koetan olla oma itseni ja jännittämättä"

Otto Mäkelä nähdään Salatut elämät -sarjassa uutena kasvona joulukuussa.

Otto Mäkelä ottaa ensimmäistä kertaa kosketusta näyttelijäntyöhön Salatut elämät -roolihahmonaan Eetuna. Mäkelä kuvailee Eetua tyylikkäästi pukeutuvaksi ja espoolaisen oloiseksi.

– En tiedä, voinko samaistua häneen ihmisenä muuten, mutta hän vaikuttaa espoolaiselta. Ja voin sanoa tämän kaikella rakkaudella, koska olen itse myös Espoosta lähtöisin. Tyylikäs, nuori kaveri. En nyt halua sanoa, että snobi, mutta tyylikäs, Mäkelä kuvaili Salkkarit-hahmoaan MTV Uutisille.

Eetu saapuu Pihlajakadulle vaimonsa Emilian kanssa. Pari on lähdössä häämatkalle. Mäkelä huomasi Salkkareiden roolihakuilmoituksen sosiaalisesta mediasta.

– Haettiin nuorta miesnäyttelijää. Laitoin sinne tietoni ja parin koekuvauksen jälkeen olen tässä, Mäkelä kertoi.

Mäkelä opiskeli näyttelijäksi kaksi vuotta kansanopistossa. Koulutus loppui viime keväänä. Muuta kokemusta näyttelijäntyöstä Mäkelällä ei ole.

– Olen pelannut jääkiekkoa, että sillä tavalla tuore kasvo. Minulla on myös merkonomitausta, ja olen tehnyt aiemmin kaupan alan töitä, Mäkelä kertoi.

Näyttelijänalulla ei ole vielä sen kummempia rutiineja, miten hän valmistautuu kuvauksiin.

– Koetan vain olla oma itseni, jännittämättä ja tehdä omaa juttuani. Kollegat ovat neuvoneet nauttimaan, osaamaan repliikit ja olemaan ajoissa paikalla, Mäkelä kertoi.

Eetu-hahmon vaimon Emilian roolissa nähdään Laura Hirvipuro. Hirvipuro kertoo erilaiseen rooliin hyppäämisen olleen hauskaa.

– Emilia on tosi kiltti ja konflikteja välttelevä. Tuntuu myös, että Emilia huomaa asioita enemmän kun antaa ymmärtää, hän kuvailee roolihahmoaan.

Hirvipurolta ei löydy näyttelijätaustaa, mutta näytteleminen on ollut yksi hänen unelmistaan lapsesta saakka.

– Olen katsonut Salkkareita ihan lapsesta asti. Muistan vanhempieni saaneen meidät tekemään iltatoimet sutjakkaasti,  koska vasta sitten oli Salkkareiden vuoro ja nukkumaan. Katson yleensä kaikki viikon jaksot putkeen C Moresta kerralla, hän kertoo.

Katso jutun alussa olevalta videolta, millainen tyyppi Otto Mäkelä on roolinsa ulkopuolella, ja mitä hän on kuullut Salkkarit-työryhmästä ennakkoon.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja