Aku Sipola poistuu Salatuista elämistä – näyttelijä paljastaa lähtönsä syyn

Aku Sipola paljastaa haastavimman Salkkarit-kohtauksen, jossa hän on näytellyt 0:38
Aku Sipola paljastaa haastavimman Salkkarit-kohtauksen, jossa hän on näytellyt

Aku Sipola lähtee Salatuista elämistä.

Yksi Salkkarit-hahmo poistuu sarjan kuvioista, kun Aku Sipolan tähdittämä Jere Sievinen jättää Pihlajakadun kommellukset taakseen ja lähtee meren toiselle puolelle Tallinnaan.

Jere saapui Pihlajakadulle syksyllä 2020. Helsingin sykkeessä asuessaan hän kävi läpi muun muassa erilaisia suhdekoukeroita ja tapasi poikansa Leon (Aron Syrjä).

Nyt Jere lähtee Tallinnaan sinne perustetun Moose-kahvilan perässä.

Parhaillaan Putouksen 14. tuotantokautta tähdittävä Sipola kertoo, että lähtö Salatuista elämistä perustui hänen omaan päätökseensä.

– Se on pitkälti sitä, että kaipaan uusia haasteita ja haluan haastaa itseäni ja mennä semmoisiin paikkoihin, jotka eivät ole tuttuja ja turvallisia, Sipola sanoo.

– Niinhän sitä sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. En halua sammaloitua, hän lisää nauraen.

Sipolan mieleen on painunut erityisesti Jeren viimeinen kohtaus, jossa hahmo matkaa kohti Tallinnaa. Näyttelijä kuvailee viimeisen kohtauksen kuvauksissa vallinneen todella hyvä fiilis.

– En tiedä yhtään miltä se näyttää, mutta se tuntui tosi hyvältä, hän toteaa.

Katso yllä olevalta videolta, mikä Salkkarit-kohtaus on jäänyt olosuhteidensa vuoksi Sipolan mieleen erityisen haastavana.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat