Jennifer Lawrencen muuttuvat kasvot: Mikä meikkilook on suosikkisi?

Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence on näyttäytynyt viime aikoina upeana ilmestyksenä: luonnonkaunis nainen on osannut kantaa erilaiset lookit ja ehostukset kunnialla. Mikä tähden meikkilookeista on sinun suosikkisi?

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence, 23,elää parasta aikaa uransa nousukiitoa: Katniss Everdeenin roolia kantavasta naisesta povataan yhtä ilmiömäistä tapausta kuin kollegastaan Kristen Stewartista, joka raivasi tiensä ihmisten sydämiin Twilight-nuortenelokuvien myötä. Oscar-palkitun Lawrencen kuitenkin erottaa omasta, sivistyneen luonnollisesta tyylistään sekä nokkelista letkatuksistaan – ei siis ihme, että Lawrencesta on tullut sekä nuorten että aikuisten suosikkinäyttelijätär.

Luonnollisen kaunis nuori nainen on saanut viime aikoina paistatella antaumuksella punaisen maton parrasvaloissa: Lawrence on panostanut tuoreinta elokuvaa promotessaan eheään meikkiin, jonka pääpaino on vaihtunut muun muassa asujen sekä kokonaistunnelman myötä naapurintyttö-lookista tummanpuhuvan draamakuningattaren siluettiin. Kuitenkin tietyt elementit pysyvät toistamiseen näyttelijän meikissä sekä kokonaislookissa.

Katso mallia Jennifer Lawrencen upeista ehostuksista – löydätkö omaa suosikkiasi?

Hento pinkki vs. vahva pinkki

Jennifer Lawrencen meikin kulmakiviä ovat hennosti häivytetty smoky eyes -meikki, alaluomelle tehdyt rajaukset, vaaleahko huulipuna sekä rennosti laitetut kulmakarvat, joita ei ole sliipattu liian tiukoiksi tai viirumaisiksi. Sinivihreät silmät pääsevät sopivan sävyisen luomivärin kanssa oikeuksiinsa.

Kuten kuvista näkyy, huulipunan sävy tekee paljon: hento ja hempeä pinkki tai roosan sävy on helppo käyttää, sillä ne ovat lähellä huulten omaa väriä. Roosa sävy viestittää kantajansa olevan luonnollisuutta arvostava ihminen. Mutta jo heti tummempi pinkki tuo lookiin särmikkyyttä.

Dramaattinen kaunotar vs. klassinen kaunotar

Kuka olisi uskonut, että Jennifer Lawrence uskaltaisi käyttää näin tummanpuhuvaa huulipunaa? Kalpeat kasvot ja tummanpunainen huulipuna tekevät naisesta henkeäsalpaavan kauniin – ja aikuismaisen. Syvänpunainen huulipuna viestittää kantajansa olevan intohimoinen ja seikkailunhaluinen.

Klassinen meikki puolestaan syntyy hehkuvaisella iholla sekä oranssinsävyisellä huulipunalla. Look ei vaadi paljoa ehostusta, ja näyttävä, ylösnostettu kampaus viimeistelee klassisen kaunottaren tyylin.

Siisti vs. villi

Uuden, lyhyen kuontalonsa myötä Jennifer Lawrence on pystynyt leikittelemään lookillaan: hiukset voidaan suoristaa hennosti tai pörröttää tuulenviemäksi tukaksi. Myös meikki voi mukailla hiuksia: siistit hiukset, siisti meikki. Kun hiukset saavat sojottaa, myös meikki voi olla rempseämpi: Lawrencella nähtiin vastikään sinisen sävyinen silmämeikki, joka ei tarkoituksella ollut liian huolitellun oloinen.

Poikatyttö vs. naapurintyttö

Hiuksensa jokunen aika sitten lyhyiksi leikkauttanut Lawrence on pystynyt muuttamaan tyyliään monipuolisemmin uuden hiuskuontalonsa myötä: naapurintytöstä kuoriutui räväkkä poikatyttö, josta ei kuitenkaan naisellisuutta puutu.

Luonnollinen meikki on Lawrencelle ominainen: pehmeät huulet ja pehmeä silmämeikki sopii loistavasti näin valovoimaiselle naiselle.

Lue myös:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat