Jennifer Aniston ja Justin Theroux haluavat henkistyä – vuokrasivat zen-asunnon

Aikaisemmin tänä vuonna New Yorkin vilinästä muuttanut näyttelijäpariskunta on vuokrannut kodin, joka on omiaan rauhoittumiselle. Rauhoittuminekaan ei tosin ole ilmaista, sillä pariskunta maksaa lystistä 40 tuhatta dollaria kuukaudessa.

Jennifer Aniston ja kihlattu Justin Theroux vaihtoivat New Yorkin-asuntonsa Bel Airissa sijaitsevaan kartanoon, jonka hinnaksi muodostui reilut 16 miljoonaa euroa. Rahanmeno ei selvästi riittänyt kihlaparille, vaan he päättivät sijoittaa vielä noin 31 000 euroa kuukaudessa Beverly Hillsissä sijaitsevaan zen-asuntoon.

Syynä asunnon vuokraukseen ovat Bel Airin asunnossa vielä kesken olevat korjaustyöt. Väliaikaisessa vuokrakämpässä on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta sekä tietysti arvokkaat kotiteatteri- ja viihdejärjestelmät.

Asunnon avoin ja yksinkertainen sisustus tarjoaakin perille rauhallisen ympäristön, ja asunnon mukavuuksiin kuuluvat myös ulkona oleva keittiötila, viinikellari, uniikeilla huonekaluilla sisustettu baari sekä valotaideteoksia. Pari pääsee nauttimaan myös yksityisestä kylpylästä sekä upeasta uima-altaasta. Päämakuuhuoneen läheisyydessä olevasta kylpyhuoneesta löytyvät myös kaksi marmorista kylpyammetta, oma kummallekin asukkaalle.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja