Jennifer Aniston avautui lapsettomuudestaan ensimmäistä kertaa

Vuodet eivät tässä naisessa näy – Jennifer Aniston täyttää vuosia 1:03
Jennifer Aniston on säilynyt hehkeänä vuodesta toiseen.

Näyttelijä Jennifer Anistonille lapsettomuus on ollut haastavaa.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 53, jakoi kokemuksiaan lapsettomuudestaan ensimmäistä kertaa Allure-lehden haastattelussa 9. marraskuuta. Aniston avautui häntä vuosia vaivanneista tuskallisista raskaushuhuista ja paljasti, että kaiken takana on ollut salainen taistelu hedelmättömyyttä vastaan.

– Yritin tulla raskaaksi. Se oli haastava tie minulle. Kaikki vuodet toisensa perään spekulointia. Se oli todella vaikeaa, Aniston kertoi.

Aniston kertoi antaneensa kaikkensa, jotta tulisi raskaaksi.

– Kävin läpi IVF-hoitoja (koeputkihedelmöityshoitoja), join kiinalaista teetä ja vaikka mitä. Annoin siihen kaikkeni. Olisin antanut mitä tahansa, jos joku olisi sanonut minulle: "Pakasta munasolusi. Tee itsellesi palvelus." Ei sellaista vain ajattele, Aniston kertoi.

Hänen ongelmiinsa ei auttanut ero hänen silloisesta aviomiehestään Brad Pittistä vuonna 2005. Pari oli aviossa viisi vuotta. Anistonista vihjailtiin tuolloin, että hän valitsi uran lasten sijaan.

– Että olisin ollut vain itsekäs ja välitin vain urastani. Ja syy, miksi mieheni jätti minut, miksi erosimme ja päätimme avioliittomme, johtui muka siitä, että en voinut antaa hänelle lasta. Se oli ehdottomasti valhetta, Aniston kertoi.

Tänä päivänä näyttelijä ei kuitenkaan ole pahoillaan siitä, miten asiat sujuivat. Hän tuntee olonsa paremmaksi itsestään kuin on koskaan aiemmin nuorempana tuntenut.

– Tässä olen tänään. Laiva on seilannut. Olen oikeastaan helpottunut, koska enää minun ei tarvitse miettiä, että pystynkö. 3–4-kymppisenä olen käynyt läpi todella rankkoja aikoja, ja jos kaikki ei olisi mennyt, kuten meni, en olisi se, joka minun kuuluu olla. Siksi minulla on niin suuri kiitollisuus kaikkea paskaa kohtaan. Muuten olisin voinut jäädä jumiin pelokkaaksi, hermostuneeksi ja epävarmaksi ihmiseksi. Ja nyt, en vain välitä, Aniston kertoi.

Lähde: People

Juttua muokattu 14.11. klo 8.07: Korjattu, ettei lapsettomuus itseasiassa ollut syy Anistonin ja Pittin eroon.

Lue myös:

    Uusimmat