Matthew Perry tunnusti rakkautensa Jennifer Anistonille jo ennen Frendit-sarjan julkaisua – saavuttamaton rakkaus kesti läpi hittisarjan

Matthew Perry kaupittelee ökylukaaliaan – tällainen on näyttelijän Los Angelesin koti 0:38
Frendit-tähti Matthew Perry kaupitteli vuonna 2020 ökylukaaliaan – tältä se näytti

Jennifer Aniston oli Matthew Perryn saavuttamaton rakkaus koko Frendit-sarjan ajan. 

Frendit-tähti Matthew Perry paljasti muistelmateoksessaan Friends, Lovers and the Big Terrible Thing olleensa todella ihastunut kollegaansa Jennifer Anistoniin välittömästi tämän tavattuaan Frendit-sarjan yhteydessä. 

Perryn harmiksi rakkaus ei kuitenkaan roihahtanut liekkeihin, vaikka hän yrittikin tehdä Anistoniin vaikutuksen rehvastelemalla kahdella roolilla, jotka oli onnistunut itselleen saamaan.

– Oli selvää, että tämä sai hänet ajattelemaan, että pidin hänestä liikaa tai väärällä tavalla, Perry kirjoittaa marraskuussa julkaistavassa teoksessaan.

Oletuksestaan huolimatta Perry pyysi Anistonia kanssaan treffeille, joka kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta. Sen sijaan Aniston oli ehdottanut Perrylle, että kaksikko pysyisi vain ystävinä. 

– Emme voi olla vain ystäviä! Perry kertoo huudahtaneensa tilanteessa

Perryn romanttiset tunteet eivät kuitenkaan lopulta koituneet esteeksi Frendeihin osallistumiselle, sillä kaksikko istui lopulta samaan pöytään lukemaan tulevan hittisajan vuorosanoja vuonna 1994. 

– Pystyimme seilaamaan asian läpi, sillä olimme saaneet Hollywoodin parhaan työn.

Perryn ihastus ei kuitenkaan ollut laantuakseen, ja hän kertoo olleensa satunnaisesti ihastunut Anistoniin koko sarjan kuvausten ajan. Toisinaan Perry huomasi ylianalysoivansa jokaisen kommunikaatiotilanteen, jonka hän kävi Anistonin kanssa. Lopulta tunteet kuitenkin haalistuivat saavuttamattoman rakkauden suhteen.

Kun Aniston alkoi tapailla näyttelijä Brad Pittia vuonna 1998, oli tilanne Perrylle erityisen vaikea. Tuolloin hän kertoo olleensa kiusaantunut aina, kun oli tekemisissä Anistonin kanssa.

Perry kuitenkin tapaili myös itse muita tähtiä. Hänen tunnetuin suhteensa lienee ollut supertähti Julia Robertsin kanssa. Suhde kesti kuitenkin vain pari kuukautta, sillä Perry kertoo olleensa varma siitä, että tulisi jätetyksi Robertsin toimesta.

– Miksi hän ei olisi jättänyt? En ollut tarpeeksi. En voisi koskaan olla tarpeeksi. Olin rikki, vääntynyt, rakastamaton. Joten sen sijaan, että olisin kohdannut hänen menettämisen aiheuttamaa väistämätöntä tuskaa, erosin kauniista ja loistavasta Julia Robertsista, Perry kirjoittaa.

Massiivisen kuuluisuutensa lisäksi Perry taisteli myös huume- ja alkoholiriippuvuuden kanssa. Hän joutui käymään läpi vieroitushoidon  kahdesti Frendit-kuvausten aikana vuosina 1994-2004.

Katso video: Ikääntyminen ei juuri Jennifer Anistonissa näy 

Vuodet eivät tässä naisessa näy – Jennifer Aniston täyttää vuosia 1:03

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat