Mainos

Jenni Vartiainen asui tauollaan Lontoossa: Oli kiva vaihtaa maisemaa

Laulaja Jenni Vartiainen on tehnyt kahden vuoden tauon jälkeen näyttävän paluun. Laulaja kertoi viettäneensä tauollansa paljon aikaa myös ulkomailla.

Suomen suosituimpiin naislaulajiin kuuluva Jenni Vartiainen julkaisi perjantaina parin vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Junat ja naiset -kappale on saanut innokkaan vastaanoton laulajan faneilta, mutta palataan ensin hieman ajassa taaksepäin.

Mitä kaikkea Jenni ehti tehdä taukonsa aikana?

– Olen valmistellut albumia, matkustellut paljon ja valmistuin laulunopettajaksi. Siinä on kahteen vuoteen loppujen lopuksi aika paljon asiaa, Vartiainen tiivistää.

Laulaja kertookin ilolla matkustaneensa ympäriinsä ja ottaneensa aikaa maailman tutkimiseen. Tauon aikana Vartiainen ehti myös asua Lontoossa. Väliaikainen muutto toiseen maahan teki hyvää tiukan kiertämisen jälkeen.

– Asuin noin kolmen kuukauden ajan Lontoossa, hankin sieltä kämpän. Se oli sellaista elämistä ja inspiraation hakemista, kokeilemista ja katsomista. Rundin päättymisen jälkeen oli ihan kiva vaihtaa hetkeksi aikaa maisemaa.

Laulaja kuvaileekin Lontoossa olleen hyvin aikaa rentoutumiselle.

– Akkujen lataaminen kuvaa hyvin aikaa Lontoossa. Sain ottaa tosi iisisti eikä kukaan odottanut mitään enkä tuntenut ketään, se oli hieno kokemus.

Lontoon lisäksi Vartiainen seikkaili tauollaan myös Norjassa. Lofooteilta kaunotar haki inspiraatiota lokakuussa julkaistavaa Terra-albumiaan varten.

– Norjan maisemista sitten alkoi tämän levyn teko. Oli hyvä lähteä tekemään levyä, kun oli hakenut vähän kokemuksia.

Vartiainen valmistui laulunopettajaksi keväällä 2012. Tauon aikana hän ehtikin auttaa muun muassa ystäväänsä, laulaja Mariskaa uuden levyn teossa.

– Teen laulunopettajan töitä, jos ystävä on hädässä tai kollega tarvitsee apua, mutta yleisesti en anna tunteja. Ne ovat sitten vähän spesiaalimpia tilanteita, että annan tunteja. Se on kyllä tosi kivaa, pysyy taito yllä asiassa. Se on edelleen äärimmäisen mielenkiintoista, mutta en kaikkea tätä siihen vaihtaisi. Tämä on ykkösjuttu.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.