Jenna Gullsten on raskaana – "Joulukuussa tavataan"

Jenna Gullsten ja hänen puolisonsa Aleksi odottavat toista yhteistä lastaan.

Tosi-tv-tähti ja podcastaaja Jenna Gullsten (os. Mäkikyrö) odottaa toista yhteistä lastaan Aleksi-puolisonsa kanssa. Parin esikoinen syntyi 1. tammikuuta 2023. 

Gullsten paljasti onnellisen raskausuutisen juhannuksena Instagram-tilillään, ja se on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja.

– Joulukuussa tavataan, Gullsten kirjoitti julkaisun yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jenna kertoi keväällä 2023 MTV Uutisille, että hän ja hänen kumppaninsa tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2013. Viime kesänä pari meni naimisiin.

– Tapailimme silloin ensimmäisen kerran, kun olimme nuoria. Sitten se jotenkin aikoinaan kariutui ja jäimme ystäviksi. Pari vuotta sitten kesällä huomasimme, että aloimme viihtyä taas paremmin yhdessä. Huomasimme, että olemme toisemme ne ihmiset, joiden kanssa haluaa olla, Jenna kertoi tuolloin.

– Hän on niin huomaavainen. Minun ei tarvitse ikinä miettiä, tuleeko hän jonkun kanssa toimeen tai miten hän käyttäytyy. Hän on niin avoin ja iloinen ihminen, hän jatkoi.

Gullsten juonsi suosittua Nikotellen-podcastia yhdessä Niko Saarisen kanssa, mutta hän lopetti podissa vuonna 2022. Nykyään Gullstenilla on oma podcast Terkuin, Jenna.

Mikä on oudoin tilanne, johon Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ovat joutuneet podcastinsa vuoksi? 0:40
Katso myös: Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö kertoivat keväällä 2022 oudoimman tilanteen, johon he ovat joutuneen podcastinsa vuoksi

Lue myös:

    Uusimmat