"Jeesusteippi" hämmästyttää jälleen – katso huikeat niksit!

Ilmastointiteippi tunnetaan suomalaisten keskuudessa myös "jeesusteippinä", sillä se tuntuu korjaavan kaiken, mikä vastaan tulee. Huffington Post vinkkaa sivuillaan erikoisista jesarinikseistä, joiden avulla voit poistaa muun muassa syyliä ja pelastaa vaikka ihmisen!

Ilmastointiteippi, eli meidän suomalaisten kesken "jeesusteippi", tunnetaan apuvälineenä, jolla voi korjata jos jonkinmoista. Huffington Post listasi erikoisia teippivinkkejä, joiden avulla voit muun muassa ehkäistä rakkoja ja pelastaa ihmishengen.

Poistaa syyliä

Teippaa syyläkohta piiloon joka päivä kuuden päivän ajan ja seitsemäntenä liota ihoa haaleassa vedessä ja kuori iho sen jälkeen. Lehden mukaan tämän pitäisi tepsiä syyliin.

Ehkäisee rakkoja

Uudet kengät tekevät helposti rakkoja kantapäihin, mutta jos teippaat jalkasi jeesusteipillä, vältät ikävät rakkulat.

Auttaa ensiavussa

Verta vuotavan haavan saa pahassa tarpeessa tyrehdytettyä ilmastointiteipillä: Puhdista haava mahdollisuuksien mukaan, laita sen päälle puhdas kangas ja teippaa kohta tiukasti kiinni siten, että aiheutat pienen paineen vuotokohtaan.

Pyydystää kärpäset puolestasi

Ripusta katosta roikkumaan suuria kaistaleita ilmastointiteippiä päivällä, niin saat nukkua yösi rauhassa, kun huoneissa lentelevät kärpäset takertuvat teippiin kiinni.

Askartele essu kesäkeittiöön

Älä turhaan sotke vaatteitasi kokatessa: Teippaa sopiva alue vaatteistasi ilmastointiteipillä, niin voit pyyhkiä pinnan helposti puhtaaksi.

Tee liukuestesukat

Sukkien liukuminen loppuu, kun teippaat pohjiin palasen ilmastointiteippiä. Hyödyllinen kikka etenkin lapsiperheissä.

Juttua päivitetty 27.5. kello 12:09 – kuvassa aluksi virheellisesti sähköteippi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja