Jauhelihatäytteiset tacot

  • 4 annosta
  • 10-20 kpl taco kuoria
  • 400 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 2 kypsää avokadoa
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 kerä rapeaa salaattia
  • 1 paprika
  • suolaa ja mustapippuria
  • tabascoa
  • chilijauhetta

Hienonna toinen sipuleista ja kuullota silppua pannulla hetki. Lisää pannulle hieman chilijauhetta ja pyörittele pari kertaa. Lisää jauheliha ja ruskista se. Mausta seos vielä suolalla ja mustapippurilla.

Hienonna myös toinen sipuli sekä valkosipuli ja kuullota pehmeäksi kattilassa. Lisää hieman chilijauhetta. Kaada kattilaan tomaattimurska, kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla sekä tabascolla maun mukaan. Lisää joukkoon myös hieman sokeria. Sekoita ja hauduta hetki.

Murskaa avokado puukauhalla. Sekoita joukkoon sitruunamehu sekä suolaa ja mustapippuria.

Suikaloi paprika ja salaatti sekä lämmitä taco-kuoret. Täytä tacot jauhelihalla ja tomaattikastikkeella ja tarjoa avokadokastikkeen sekä vihannesten kera.

Resepti: Alex Nurmi/ Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat