Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Jauheliha-pastavuoka ja hedelmäkiisseli

Julkaistu 15.11.2004 06:00(Päivitetty 15.11.2004 11:34)

Jauheliha-pastavuoka

Pastavuoka

Pastavuoka
  • 400 g pastaa (esim. penne tai gnocchi)
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 2 tl suolaa ja mustapippuria
  • 100 g sinihomejuustoa
  • munamaito:
  • 7 dl maitoa
  • 3 munaa
  • 1-2 tl suolaa
  • 1 tl oreganoa

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha sekä hienonnetut sipulit ja mausta seos suolalla sekä pippurilla. Lisää pannulle tomaattimurska ja sekoita hyvin. Sekoita munamaidon ainekset hyvin keskenään. Sekoita pastakattilassa pasta ja jauhelihaseos ja kaada voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle murennettu sinihomejuusto. Kaada lopuksi vuokaan munamaito ja kypsennä ruokaa 180-200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Hedelmäkiisseli

  • 300 g kuivattuja hedelmiä ( aprikoosi,viikuna, persikka, luumu, rusinoita…)
  • 6-8 dl vettä
  • 0,5 dl sokeria tai hunajaa
  • 1 vaniljatanko
  • 1 rkl perunajauhoa

Keitä kuivatut hedelmät hiljalleen pehmeiksi sokerilla ja vaniljatangolla maustetussa vedessä. Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja lisää suurus hyvin sekoittaen kuumaan kiisseliin. Anna kiisselin kiehahtaa hyvin sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja anna kiisselin vielä hautua hetki kannen alla. Tarjoile kiisseli kylmänä tai lämpimänä.

Reseptit: Alex Nurmi / Ruokala

Lisää aiheesta:

Ensitreffit alttarilla -Jannella ahaa-elämys riitelystä – "Tunteet osoittavat aina kohti tarvetta"Älä jätä väliin renkaidenvaihdossa: Turhaksi koettu toimenpide on ehdottoman tarpeellinenSuihkuseinä puhtaaksi sitruunan avulla – näin helppoa se onTeemu syö joka päivä täysin ilmaiseksi – löysi kerran lähes 500 euroa käteistä roskiksestaUusi hoitomuoto tuhoaa syövän LED-valolla: "Läpimurto"Munasolut vastustavat biologista kelloa luultua paremmin – uutta tietoa siittiöiden vanhenemisesta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:12
    Seksi ja parisuhde

    Ensitreffit alttarilla -Jannella ahaa-elämys riitelystä – "Tunteet osoittavat aina kohti tarvetta"

  • 12:10
    Renkaanvaihto

    Älä jätä väliin renkaidenvaihdossa: Turhaksi koettu toimenpide on ehdottoman tarpeellinen

  • 10:45
    Siivous

    Suihkuseinä puhtaaksi sitruunan avulla – näin helppoa se on

  • 09:42
    Ruoka

    Teemu syö joka päivä täysin ilmaiseksi – löysi kerran lähes 500 euroa käteistä roskiksesta

  • 09:01
    Syöpä

    Uusi hoitomuoto tuhoaa syövän LED-valolla: "Läpimurto"